Lichtend Inzicht – Herfst Retreat

herfst2Met Wilhelmien Kluijtmans. Van 21 tot 25 oktober op het landgoed van Château Frandeux, Ardennen.

 

 

 

 

In de herfst komt de natuur tot rust en pronken de bossen met hun prachtige herfstkleuren. Dit is bij uitstek het jaargetijde om je naar binnen te keren, naar je eigen mooiste zelf tijdens een stilte retreat. Ga je mee?

 

De retreat vindt plaats op een prachtig landgoed in de Ardennen. Het landgoed ademt een serene sfeer uit. Het heeft een (zwem)meer en volop wandelpaden. Er is vegetarisch eten, yoga en wat zich verder aandient. Het is een organisch proces. Er is ruimte voor het delen van je ervaringen tijdens satsangs met Wilhelmien, waarin zij je op originele en liefdevolle

wijze terugverwijst naar je oorspronkelijke natuur.In de keuken ben je welkom om met aandacht te snijden en kokkerellen.

De retreat is inclusief 3 gezonde, vegetarische maaltijden per dag en een comfortabele kamer.

 

De Ardennen bieden de ideale omgeving om in rust en stilte samen te ervaren, ZIJN en genieten! We hopen ook jou te verwelkomen op het landgoed van Château Frandeux in oktober!

Aanvang: 21 oktober 17.00 uur

Einde: 25 oktober 12.00 uur

Eenpersoonskamer: 475 euro

Tweepersoonskamer: 375 euro

Voor aanmelden of informatie, stuur een mailtje naar Hanneke: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Over Wilhelmien:

Wilhelmien heeft al vanaf heel jonge leeftijd het besef dat het in het leven van de mens om essentiële waarden gaat als zingeving, bewustwording en het contact met je ware zelf. Zij zet zich in voor het ervaren van vrijheid en je zorgeloos uitdrukken vanuit oorspronkelijkheid.

 

Tekenend voor Wilhelmien is dat zij in staat is om met liefdevolle warmte elk mens tegemoet te treden. Zij heeft in haar leven volharding en een groot doorzettingsvermogen laten zien. Zij is ondanks alle tegenwerking op blijven komen voor het hart en de ware essentie, namelijk de liefde. In haar aanwezigheid is dit voelbaar waardoor mensen zich direct bij haar thuis voelen en hun innerlijke ware natuur herontdekken.

Wilhelmien heeft in haar leven vele inspiratiebronnen gehad en is werkzaam geweest in meditatie, yoga, coaching en begeleiding en heeft vele jaren gewerkt als erkend klassiek homeopaat. Zij kwam door vele ervaringen met cliënten tot de conclusie dat je mensen directer kunt helpen door ze in contact te brengen met wie zij werkelijk zijn.

 

Bekijk hier het interview van Lilian Ferru, met Wilhelmien en Jos. 

 

Top