Healing Paul 26 oktober, Breskens

Afdrukken

dna1Paul is een van de nieuwe healers van deze tijd. Zijn boodschap is eenduiding: 'Een met de Bron en niets anders'. Tijdens een healing stemt hij zich af op de lichtwerelden en nodigt hij zijn galactische Vrienden uit. www.jijbenteenwonder.nl

 

Na zijn Bijna Dood Ervaring heeft Paul contact met Lichtwezen uit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. ‘Eén met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Iedereen heeft recht op een volmaakt gelukkig leven. Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Het is ook het ongedaan maken van wat jou hindert om te stralen.

 

Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen. Deze healing gaat over het weer in eigendom nemen van je eigen grootsheid. Jij bent zuiver bewustzijn. Vanuit de stilte, het vertrouwen, de zelfliefde, laten we ons door het goddelijke aanraken en verbinden ons met de Bron. We geven onszelf toestemming om het licht door ons heen te laten stromen. We zijn gelukkige leerlingen.

Met vooraf uitleg van Lilian Ferru. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen. Lilian Ferru is auteur, heeft meerdere boeken geschreven over haar leven met Paul. Meer informatie: www.jijbenteenwonder.nl

 

Zaterdagmiddag 26 oktober, met uitzicht op zee.
Deur open: 12:30. Aanvang 13:00 uur tot ongeveer 15:00 uur. Beperkt aantal plaatsen.
Vergoeding 40 euro
Meenemen: Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een warme plaid en sokken mee.

Reserveren: Lilian: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie: Port Scaldis, Breskens, met uitzicht op zee.

Port Scaldis bevindt zich buitendijks aan de jachthaven van Breskens. Om Port Scaldis te bereiken moet u over de dijk rijden en weer parallel aan de jachthaven, (aan de kant van de zeezijde), terug rijden, richting de drie appartementsgebouwen. Voor de navigatie: plaatsnaam Breskens invoeren, bij straat ‘Port Scaldis’. Het appartement bevindt zicht in het eerste gebouw. Op de begane grond, naar links, aan het uiterste eind van de gang, hoek- appartement 1.

 

 

 

banner voorbij de horizon