CHECK IN, BEFORE YOU CHECK OUT!

Afdrukken

zelfgenezendHet nieuwe jaar is weer volop in gang. Sinds midden december heb ik zowel letterlijk als figuurlijk veel binnen vertoeft, me teruggetrokken, de rust en bezinning in gegaan en dit doe ik nog steeds.

 

Ik heb behoefte aan mij Zelf!!
 
Het afgelopen jaar was een intensief en druk jaar. Vele mooie reizen, prachtige groepen, mooie processen, mooie plekken, en veel inzichten opgedaan. Na de laatste reis van afgelopen jaar te Bali, voelde ik dat het tijd werd voor een volgende laag verdieping, bezinning en verandering. Niet aan de buitenkant maar aan de binnenkant! Me time, en energie opdoen voor wat er mag ontstaan. Niet omdat ik dat wil vanuit mijn persoonlijkheid, maar omdat mijn innerlijke stem het aangeeft.
 
Het is een heel natuurlijk proces, kijk maar naar de natuur. Deze ligt nu ook stil, alles is kaal, dieren houden een winterslaap en alles lijkt ‘dood’. De natuur heeft losgelaten. En dit is nodig, loslaten, de rust in gaan om weer energie op te doen en in de lente tot bloei te komen. En zo voelt het nu ook bij mij op dit moment.
 
Behoefte aan rust, niets meer willen of weten, niets doen, bezinnen en luisteren naar mijn innerlijke stem, naar wat er nodig is en wat er mag ontstaan. Geen controle, niet sturen en nergens aan vast willen houden. En………. vertrouwen dat van hieruit, vanuit de oneindige liefde in mij, mijn pure Zelf, alles er al is. Er is geen tekort, ik hoef niet bang te zijn, en mag er op vertrouwen dat wat nodig is, zich zal ontvouwen precies zoals het bedoeld is. Dit is best een uitdaging, het is een heel proces. Ik vind het niet altijd even makkelijk! Het voelt soms alsof ik mij zelf kwijtraak, alsof ik verdwijn, maar zoals Mooji zo mooi zegt, wie jij werkelijk bent kan niet verdwijnen, wie jij NIET bent is aan het verdwijnen en dat is een goed teken!

 

CHECK IN, BEFORE YOU CHECK OUT!

Zoals ik al zei, het is een heel proces. Onze persoonlijkheid met al onze gewoontes, conditioneringen, overtuigingen, opvattingen, meningen, oordelen, projecties en ga zo maar door, wil zijn rol niet zomaar opgeven. We zijn gaan geloven dat we dit zijn, maar dit is niet wie we Zijn. Dit alles weerhoudt ons juist van wie we zijn en ons doel om ons terug te vinden in de waarheid dat we Liefde zijn, pure Liefde zijn.

En daarom is het zo belangrijk om in te checken voordat het lawaai en de commentaar van de mind begint. Niet alleen s ’morgens maar ook door de dag heen. Inchecken, je verbinden met je centrum, je hart, met de stilte en de oneindigheid in jou, voordat je naar buiten gaat.

Check in before you check out, anders voelt het als de puppy die je uitlaat en die er met jou vandoor gaat. Je mind, je ego identiteit neemt het over en gaat er met jou vandoor!

Weet dat alles om jou heen kan wankelen, veranderlijk is, in beweging is, maar er is iets in jou, een oneindige kracht, die onwankelbaar is en altijd blijft, die stil is en daarin ligt je Vrijheid!
Heb jij behoefte om van deze Vrijheid te proeven, thuis te komen in je Zelf en hierin te blijven? Devinus verzorgt wederom een prachtige spirituele reis naar Bali, ‘De parel van Indonesië,’ met als thema: ‘Leven vanuit je Kern, je ware Zelf’ en wel van 31 maart tot 15 april. Ga jij mee?

Tijdens deze spirituele reis draait het om jou! Ten diepste thuiskomen in je Zelf en wie jij werkelijk bent!

Spirituele reis Bali: Leven vanuit je Kern, je ware Zelf- 31 maart tot 15 april


Heb jij behoefte om in verbinding te komen en te blijven met je innerlijke Bron? Je te herinneren wie je werkelijk bent? Uitzuivering ceremonies en rituelen te ondergaan in combinatie met bewustzijnsverdieping, oefeningen en meditaties? Wil jij in contact komen met je eigen wijsheid, je grootsheid en je Goddelijke essentie ontdekken? Dan is deze reis naar het magische, mystieke en spirituele Bali waar de Goddelijkheid en de oude wijsheid vanzelfsprekend is, een cadeau aan je Zelf!

Bali, de parel van Indonesië, is een prachtig spiritueel eiland waarbij je, in combinatie met het programma en de krachtplekken, 2 weken lang mag baden in de energie van je ware Zelf, opdat het weer je eerste natuur wordt. Ga jij mee?  Kijk op www.devinus.nl voor meer info

 

Met vriendelijke groeten,

Sylvia Smit