De nieuwe maankalender en maanagenda 2020, uitgever Hajefa, is verkrijgbaar

astrologie6De nieuwe maankalender en maanagenda 2020, uitgever Hajefa, is nu verkrijgbaar.

 

www.hajefa.nl 

 

Beste ,

Inmiddels is afgelopen weekend de herfst weer begonnen en zijn ook de maankalender en de agenda's voor het komende jaar weer verschenen. 

De maankalender en de maanagenda van Uitgeverij Hajefa zijn vernieuwd en de teksten zijn nu geschreven door Esther van Heerebeek. In deze maankalender en maanagenda staat per dag de invloed van de maan en wat goed is om die dag te doen ten aanzien van tuinieren, voeding, gezondheid, relaties en de dagelijkse klusjes en werkzaamheden. 

Verder staat er in deze nieuwsbrief info over onlangs verschenen boeken. Het hele fonds staat in de nieuwe catalogus:
Klik hier voor de volledige catalogus.

Verder in deze nieuwsbrief:
- Esther van Heerebeek, nieuwe auteur maankalender
- Maankalender en maanagenda 2020
- Astrologische agenda's 2020
- Van illusie naar verlichting van Michael Roads
- De ontwaakte miljonair van Joe Vitale
- Boek over beeldgraden van Menno Noordervliet
- Vierhanden-lomilomi
- Cursus en opleiding astrologie
- Gratis workshop astrologie
- Overzicht data waar Uitgeverij Hajefa staat
- Kangen-water: verander je water, verander je leven
- Fair Vision, de duurzaamste webshop

Een lichtvolle groet,

Peter Saarloos
Uitgeverij Hajefa     
 

Online versie

Esther van Heerebeek
nieuwe auteur Maankalender

Nieuwe auteur van de maankalender!

Vanaf deze editie worden de teksten van de Maankalender geschreven door astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis. Esther is bekend van diverse (astrologie)boeken, de astrologische almanak en de astrologische kalender en schrijft ook voor diverse magazines. Zij heeft een praktijk in het Noord-Brabantse Liempde en is onder andere de auteur van het boek Astrologie voor Beginners.

Meer informatie over Esther en Het 12e Huis staat op www.het12ehuis.nl

Afbeelding

Maankalender en maanagenda 2020

In deze maankalender lees je hoe je in 2020 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en lees welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Wanneer het bijvoorbeeld een goed moment is om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen. Naast de diverse maanfasen en hun invloed op het dagelijkse leven, lees je ook over relevante achtergrondinformatie over de maan en de astrologie. Zo lees je bijvoorbeeld wat het betekent wanneer dit jaar de maan in de Tweelingen staat of wanneer er een maansverduistering is. Wat gunstig is om te doen bij nieuwe maan, wassende of afnemende maan, of de verschillende maanfasen, zoals het eerste kwartier, en nog veel meer interessante wetenswaardigheden waar je praktisch mee aan de slag kunt.

In deze maankalender 2020 lees je van alles over de maan in combinatie met voeding, relaties, tuinieren en gezondheid. Met duidelijke symbolen, tips en adviezen om in 2020 in harmonie met de maan te leven. 

​Meer info over de Maankalender 2020 staat in de webwinkel van Uitgeverij Hajefa.

Meer info over de Maanagenda 2020 staat in de webwinkel van Uitgeverij Hajefa.

Afbeelding

Astrologische Agenda 2020
Thema: de grote conjuncties van 2020

De Astrologische Agenda van Uitgeverij Hajefa heeft in 2020 als thema: de grote conjuncties van 2020. In de agenda staan verschillende artikelen over het thema van diverse schrijvers. De agenda wordt uitgegeven in twee uitvoeringen, namelijk de ingebonden versie met leeslint en een versie in een ringband. 

Per dag staat het volgende in de agenda vermeld: planeetstanden in ME(Z)T, aspecten, tekenwisselingen, declinatie-aspecten, tijdstippen van retrograde en direct gang van planeten, Void of Course Maan, tijden van opkomst en ondergang van de Zon, de Maan en de Maanfasen. Per week worden de posities vermeld van Ceres, Vesta, Juno, Pallas, Eris, Pholus en Nessus. 

Voorts bevat de astrologische agenda een alfabet, jaaroverzichten, de jaarfeesten en overige feestdagen (voor zowel Nederland als Vlaanderen). Daarnaast bevat de agenda een ascendanttabel, waarmee op een snelle en makkelijke manier een ascendant te zien is.

Afbeelding

​Meer info over de Astrologische Agenda 2020 staat in de webwinkel van Uitgeverij Hajefa.

Van illusie naar verlichting
Michael Roads

‘Dit is het boek dat ik zelf had willen lezen toen mijn spirituele pad nog bestond uit pijn en lijden. Ja... ook ik heb dat meegemaakt! Ik heb de weg afgelegd van verwarring en lijden in de illusie naar vrede en helderheid, naar verlichting. Dat is een absolute vereiste om een boek als dit te schrijven.

Ik realiseer me hoe misleidend woorden kunnen zijn. Neem bijvoorbeeld het spirituele pad: er is geen pad, maar toch moet je dit niet-aanwezige pad bewandelen om te ontdekken dat het niet bestaat. Een ander voorbeeld is de kloof van afscheiding: er is geen kloof en toch moeten we deze kloof overbruggen om te leren dat deze is gecreëerd door het intellect. Wanneer we dat loslaten… bingo, dan is de kloof van afscheiding verdwenen!

Wanneer je leeft wat dit boek je leert, zul je de valkuilen overstijgen die verspreid zijn over het veld dat de nietsvermoedende spirituele avonturier bewandelt. Ik heb me op hetzelfde of vergelijkbaar terrein begeven als waar jij je nu bevindt. Nu loop ik vrij, met gemak en vol blijdschap. Jij kunt dat ook, met dit boek als je gids.’ 
Michael J. Roads 

Afbeelding

​Meer info over of een inkijkexemplaar van het boek Van illusie naar verlichting in de webwinkel van Uitgeverij Hajefa.

De ontwaakte miljonair
Joe Vitale

De Ontwaakte Miljonair is een oproep tot een nieuw soort miljonair die in harmonie leeft met spiritualiteit, de mensheid, passie… en welvaart. Joe Vitale, de man die op indrukwekkende wijze succesvol is in vele bedrijfstakken, van marketing, inspirerend spreken tot het maken van muziek, en bekend als promotor van de wet van de aantrekkingskracht en bedenker van Hypnotic Marketing, biedt de lezer een aantal leefregels om welvaart aan te trekken waarbij je een goed gevoel krijgt. Veel opvattingen over geld geven ons het gevoel dat het bijvoorbeeld de bron van alle kwaad is, dat je er geen geluk mee kunt kopen, dat het onherroepelijk corrumpeert en dat het ons verandert en hebberig maakt. 

Dit boek biedt je een nieuwe, krachtige manier om naar geld te kijken en hoe je jouw eigen passie kunt omzetten in rijkdom. Door de geïnspireerde begeleiding van Joe krijg je een andere kijk op zaken, op relaties en op wat mogelijk is als je je geest en hart gebruikt om een leven te leiden volgens jouw hoogste visie. Wat is de waarde van geld? Die verandert. Overvloed is altijd hetzelfde en Joe biedt concrete stappen om veel van wat je nodig hebt in je leven te brengen door te doen wat je graag doet

Afbeelding

​Meer info over of een inkijkexemplaar van De ontwaakte miljonair staat in de webwinkel van Uitgeverij Hajefa.

Nieuw boek Menno Noordervliet

Menno Noordervliet werkt al vele jaren met de beeldgraden van Janduz (de beeldgidsen van Koppejan) en hij heeft met zijn ervaring hiermee een boek geschreven hoe de beeldgraden praktisch te gebruiken bij het duiden van horoscopen. 

In 1938 publiceerde de Franse astrologe Jeanne Duzéa (Janduz) voor alle 360 dierenriemgraden een fascinerend beeld, dat bovendien uitgewerkt is in een tekening. En zoals het leven soms als een spel overkomt, als een drama waarin ieder persoon getypecast is en zijn eigen missie in het ondermaanse heeft, zo kun je ook de beelden van Janduz ervaren. Deze van oorsprong oude beelden, die stammen uit de 13e eeuw, kun je ook in deze tijd plaatsen, zeker nu onze cultuur zich steeds meer ontwikkelt van een woordcultuur naar een beeldcultuur.

Het is voor zowel de beginnende als de gevorderde astroloog boeiend materiaal. Dit boek laat zien dat je tot verrassende inzichten kunt komen, die de traditionele opvattingen soms in een heel ander daglicht plaatsen. 

Meer informatie en bestellen kan in de webwinkel van Uitgeverij Hajefa.

Afbeelding

​Meer info over of een inkijkexemplaar van  Kosmische Komedie staat in de webwinkel van Uitgeverij Hajefa.

Vierhanden-lomilomi

Ben je toe om een volgende stap te zetten of verandering aan te brengen in je leven? Een lomilomisessie kan je hierbij ondersteunen.

Afbeelding

Lomilomi is Hawaiïaans lichaamswerk dat werkt op fysiek niveau, maar ook doorwerkt op energetisch, emotioneel en spiritueel niveau. Een lomilomi ondersteunt je in je huidige proces om zaken anders te zien of te doen, maar ook om een volgende stap in je leven te zetten. Je kunt het zien als een soort overgangsritueel.

Op vrijdag en zaterdag 11 en 12 oktober en 13 en 14 december geef ik weer vierhandensessies met mijn collega Agnes Bolte. De bijdrage voor een vierhandensessie (duur ongeveer twee uur) is 140 euro.

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact met me opnemen via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06-26824855

Kijk voor meer informatie over de lomilomi op: www.lomilomi.nu

Zoetermeer te ver weg? Kijk voor een practioner bij jou in de buurt op de website van Malamalomi​.

 

Opleiding en cursus Astrologie
 

Binnenkort start de cursus en opleiding astrologie weer in Zoetermeer. De opleiding wordt dit jaar gegeven op de vrijdagmorgen en de cursus is op de maandagavond. 

De opleiding is een vijfjarige parttime opleiding en leidt op tot praktijkvoerend astroloog. Tijdens de opleiding staan naast het leren van het astrologische systeem, vooral de ontdekkende en beschouwende kant van het leven centraal. In de loop van de opleiding komen een aantal vaardigheden uit de hulpverlening aan bod, zoals projectiemechanismen, zelfreflectie, wereldbeeld, probleemanalyse en communicatievaardigheden. Ook wordt er aandacht besteed aan spirituele samenhangen met de astrologie, zoals spirituele ontwikkeling, karma en reïncarnatie, zingeving en bezieling. Tijdens de opleiding wordt er veel met de eigen horoscoop gewerkt. Hierdoor worden de lessen levendig en praktijkgericht. De beroepsopleiding is bedoeld voor een ieder die op professionele wijze met de astrologie om wil gaan.

Meer informatie staat op: www.ishtar.nl

Gratis workshop Astrologie
Maak kennis met de spirituele astrologie en leer je eigen horoscoop kennen!

Op zaterdag 21 maart 2020 organiseert Opleidingscentrum Ishtar een workshop om kennis te maken met de spirituele astrologie. Astrologie is al een eeuwenoud vakgebied dat wordt gebruikt om inzicht te krijgen in het leven en om spirituele zin aan ons leven te geven.

Door astrologie te bestuderen kunnen we leren inzien dat we in een bezield universum leven met een oneindig bewustzijn. We gaan zien dat ons leven geen aaneenschakeling is van een toevallige reeks gebeurtenissen die zinloos lijken te zijn. Het is een evolutionair proces waar iedereen doorheen gaat en inherent is aan dit aardse leven.

Afbeelding

Door het bestuderen van de geboortehoroscoop ontdekken we de samenhang van ons leven en leren we onszelf, het leven en anderen beter te begrijpen. Door bestudering van de symbolentaal van een horoscoop kun je inzicht krijgen in je karakter, aanleg, passie, bezieling en mogelijkheden en moeilijkheden tijdens dit leven. Daarnaast geeft een horoscoop inzicht in je relatie met de omgeving, zoals partner of familie, werk en werkomstandigheden.

Tijdens deze lezing/workshop wordt na een korte inleiding over wat spirituele astrologie is ingegaan op de onderdelen van de horoscoop en op het incarnatie- en bewustwordingsproces van de ziel en de astrologische cycli. In het tweede deel bespreken we de twaalf dierenriemtekens aan de hand waarvan de deelnemers dit zelf kunnen koppelen aan hun eigen horoscoop.

Deze lezing/workshop is voor een ieder die kennis wil maken met de (spirituele) astrologie of voor degene die iets meer wil weten hoe een astroloog werkt.

Praktisch
De workshop is op zaterdag 21 maart 2020 van 10:00 uur tot ongeveer 15:00/15:30 uur met tussendoor ongeveer een pauze van een uur. Deelname is gratis na aanmelding door middel van het inschrijfformulier. U dient wel voor uw eigen lunch te zorgen. De kosten voor koffie en thee bedraagt 5 euro voor de hele dag.
De workshop wordt gegeven in De Kapelaan, Nicolaasplein 2 in Zoetermeer.

Aanmelden via of meer informatie staat op: de website van Opleidingscentrum Ishtar​ 

Overzicht data astrologie

De komende maanden staat Uitgeverij Hajefa met de gehele collectie boeken, kalnders en agenda's op de volgende evenementen:

29 september: VZLA in Nieuwegein
5 oktober: ASAS-dag in Zeist.
20 oktober: Bloom Spirituele beurs in Gent
3 november: Bloom Spirituele beurs in Hasselt
8, 9 en 10 november: Astrologiecongres in Oldenzaal 
23 en 24 november: Paranormaal Alternatief in Rijswijk
1 december: Bloom Spirituele beurs in Leuven

Informatie-avond Kangen-water

 

Afbeelding

 

In de eerste helft van de vorige eeuw ontdekten Russische en Japanse wetenschappers een fenomeen dat hen sterk boeide. Op verschillende plekken in de wereld namen zij stammen waar die bovengemiddeld oud werden en die deze leeftijd bereikten zonder de bekende ouderdomsziekten. Het geheim hiervan zat hem in het water dat deze stammen dronken, namelijk het pas gesmolten water uit de gletsjers. Na uitgebreid onderzoek van dit water uit onder andere de Alpen, de Himalaya en de Kaukasus ontdekten de wetenschappers de eigenschappen die helende en regenererende effecten hadden op het lichaam. Hier werd de basis gelegd voor een langdurig onderzoek naar het water dat wij tegenwoordig als geïoniseerd water kennen.

Vandaag de dag hoeven we niet aan een gletsjer te wonen om toch van de gezondheidsvoordelen van dit bijzondere water te genieten. Voortbordurend op het werk van genoemde wetenschappers is er een apparaat ontwikkeld dat  kraanwater omvormt naar gletsjerwater, Kangenwater genoemd. Kangen betekent in het Japans ‘terug naar de bron’!

Op 21 november is er een informatieavond bij Opleidingscentrum Ishtar en tijdens deze avond hoor je wat Kangenwater voor jou kan betekenen. De gezondheids-voordelen worden niet alleen uitgelegd, maar ook door testjes aangetoond. Je kunt je eigen behandelde of gefilterde water meenemen en de resultaten vergelijken. Ook is er meer dan genoeg Kangenwater aanwezig om dit bijzondere water zelf te proeven.

De avond wordt verzorgd door Sonja Buijs van Fair Vision bij Opleidingscentrum Ishtar in Zoetermeer. Je kunt je opgeven voor deze avond bij Opleidingscentrum Ishtar.

Fair Vision, duurzaamste webshop

Afbeelding

 


Fair Vision, de duurzaamste Nieuwetijds-webshop voor jou
Een  webshop voor jou met meer dan 4000 natuurlijke, duurzame, (h)eerlijke producten   zoals o.a. verzorging voor mens en dier en allerlei  producten voor in en om ons huis  van biologisch afbreekbaar broodtrommeltje en verantwoord kinderspeelgoed tot Hennep (CBD) olie en van eco-logisch wasmiddel tot gezondheidsmatrassen.

Dit maar ook producten en diensten gericht op jouw geestelijke gezondheid en ontwikkeling zoals een aanbod aan alternatieve dienstverleners, work-shops, ontspannende en reinigende massages, astrologie, healing en coaching sessies, spirituele boeken, cd-s en meer.

Fair Vision, een eerlijke basis voor jouw fysieke en geestelijke gezondheid!
 

www.fair-vision.eu

Uitgeverij Hajefa - Zuidwijkstraat 80 - 2729 KE Zoetermeer
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Website: www.hajefa.nl


 

Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.
Dit geldt dan voor alle mail van Opleidingscentrum Ishtar,
Uitgeverij Hajefa en Vrienden van Het Landhuis.

Top