Italiaanse senatoren wijzen vaccinatieplicht af…!!

vaccinatieHet Italiaanse hogerhuis heeft gesproken inzake de verplichte vaccinaties die eerder dit jaar, hals-over-kop waren ingevoerd.
 
Dat betekent heel simpel, dat Italiaanse gezinnen dus niet langer verplicht zijn, hun kinderen te laten vaccineren tegen mazelen en andere besmettelijke ziekten. Met een speciale stemming schorte dit Italiaanse hogerhuis de uiterst omstreden vaccinatieplicht op. Aldus de Italiaanse krant Repubblica.

De nieuwe Italiaanse regering wil af van de vaccinatieplicht voor kinderen die naar de crèche of school gaan. De regering van Lega en de Vijfsterrenbeweging is sceptisch over vaccinaties. Daarnaast leidde deze vaccinatieverplichting tot veel ophef in Italië. Door deze wet werden ouders verplicht, hun kinderen te laten vaccineren tegen mazelen en negen andere ziektes voordat ze op school zouden mogen worden toegelaten.Deze vaccinatieplicht werd opgelegd, op straffe van een boete. Voor ouders van ongevaccineerde kinderen tussen 6 en 16 jaar, betekende het dat zij konden rekenen op boetes tot € 500,-

Wordt de angst om NIET te vaccineren, ‘gevaar’ te lopen, niet het best met dit plaatje duidelijk gemaakt..?

 

Veel Italianen geloven dat er een verband is tussen de BMR-prik en autisme. Want zoals je wellicht weet, kende in 2012 een rechtbank in Rimini de ouders van een autistisch kind.een schadevergoeding toe. De rechter oordeelde dat de aandoeing van het kind waarschijnlijk was veroorzaakt door de BMR-prik. Volgens de leider van de politieke partij Lega, Matteo Salvini, die inmiddels minister van Binnenlandse Zaken is in het nieuwe Italiaanse kabinet, zijn vaccinaties ZINLOOS EN GEVAARLIJK: “De tien verplichte vaccinaties zijn zinloos en in veel gevallen gevaarlijk en zelfs schadelijk,”.

De nieuwe politieke partijen vegen met nieuwe bezems..
Twee Hogerhuis-senatoren van de regerende 5-sterrenbeweging (M5S) en de partijen van de Lega Noord, stelden dat er alleen sprake kan zijn van verplichte vaccinatie in het geval van gezondheids-noodsituaties. Volgens de voorgestelde wetgeving die is ondertekend door senator Stefano Patuanelli van M5S en zijn collega Massimiliano Romeo van de Liga, zullen buitengewone interventieplannen die een of meer vaccins verplicht stellen voor bepaalde leeftijdsgroepen of gezondheidswerkers, alleen mogelijk zijn in noodgevallen met als doel een veilige dekkingsgraad te handhaven.

De voorgestelde maatregel voorziet in boetes variërend van 100 tot 500 euro voor degenen die zich niet aan dergelijke buitengewone speciale vaccinatie-maatregelen houden. Deze beslissing volgt op een aankondiging van Minister van Gezondheid Giulia Grillo, dat de regeringscoalitie een wetsvoorstel had ingediend, waarbij de verplichting voor kinderen om te worden ingeënt, om toegang tot staatsscholen te krijgen, flexibel zou worden gemaakt. .

Deze flexibele methode, karakteriseerde ze als ‘flexibele verplichtingsmaatregelen op het lokaal niveau. In gebieden en steden waar er lage niveaus van de inentingsdekking of epidemische noodsituaties zijn’. Sommige deskundigen en politici van de oppositie hebben het plan bekritiseerd en zeggen dat vaccins bedoeld zijn om epidemieën te voorkomen.  De relatief lage vaccinatiegraad in het land wordt ook veroorzaakt door een wijdverbreid publiek wantrouwen in politici in experts. De mainstream media hebben duidelijk grote problemen met het besluit. Microbioloog Roberto Burioni zei tegen CNN dat de beslissing ‘schokgolven heeft veroorzaakt in de wetenschappelijke gemeenschap’.

Bron: https://www.wanttoknow.nl/

Top