Heet hé?

de goed nieuwskr1Nieuwsbrief. Wil je rechtstreeks op de hoogte blijven, schrijf je dan in op de voorpagina van deze website.

 

 

Lieve mensen,

Wat is het warm en tropisch, en dat blijft nog even zo. Mij hoor je niet klagen. In mijn kleine tuin is een groot zonnescherm, er draaien propellers, en regelmatig sproei ik water over de tegels zodat het afkoelt. Eerlijk gezegd ben ik van alle gemakken voorzien en geniet ik van deze temperaturen. Okay, ik zweet ook wel eens, maar het maakt me niets uit.

Hoe anders moet het zijn voor het Iraakse gezin dat pas in Heerlen is neergestreken. Het is mijn zus die een beroep doet op het Angelfonds. Of ik mensen ken die misschien wat spulletjes willen afstaan aan haar nieuwe buren? Dit gezin met vier kinderen leeft letterlijk op het beton. Er zijn niet eens bedden. Van de gemeente hebben ze een oud doorgezakt bankstel van de RD4 gekregen, maar verder ontbreekt het hen aan nagenoeg alles. Ik hoor wel vaker van instanties die het laten afweten, maar bij dit gezin, dat getraumatiseerd uit een onveilig gebied komt, is het helemaal erg.

Ik ben meteen door mijn huis gegaan. Waar kan ik deze mensen mee blij maken? Mijn vraag aan jou is, ...kun je misschien ook iets missen? Kleren, meubels, beddengoed, handdoeken, tapijt, speelgoed, tuinstoelen, misschien een parasol? Er is een jongetje van 5 maanden, en drie meisjes in de leeftijd van 7, 10 en 14  jaar. De vrouw en de man zijn klein van postuur, zij is heeft maatje m/l en hij is mager. Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik zorg dat het goed terecht komt. En natuurlijk zijn donaties meer dan welkom. Onderaan de nieuwsbrief vind je de gegevens van het Angelfonds. Terwijl veel mensen puffen met een cocktail aan het strand, heeft dit gezin het extreem zwaar en toch zijn ze blij dat ze in het veilige Nederland zijn. Laten wij dan ons hart spreken. We kunnen de wereld niet redden en dat hoeft ook niet, maar je kunt wel iets voor je medemens betekenen, al is het in het klein. Mag ik jou bij voorbaat danken?

Ja, het is heet. Wat ben ik blij dat er laptops bestaan, zo kan ik buiten zitten en schrijven terwijl een zacht windje voor verkoeling zorgt. Dus wil ik je ook nog iets over de agenda vertellen. In juli en augustus is het natuurlijk veel te warm om veel te doen, maar in september zijn er twee ‘Light Up’ weekenden. 1 en 2 september zijn we in Den Bosch, met een bijdrage van Wilhelmien Kluijtmans. Velen kennen Wilhelmien van de satsangs samen met Jos. Wilhelmien gaat op eigen kracht verder en brengt ons naar dat wat ons weerhoudt om het licht in onszelf te aanvaarden. Daardoor wordt het bewustzijn ontvankelijker gemaakt voor de healing van Paul. We zijn dan al in de stemming. De dag erna, op zondag, is er uitsluitend een healing.

Dat gaan we ook in Vlissingen doen. Er is dus op zaterdag 22 september ook een middag gepland, met vooraf een verdieping waar we oud trauma genezen en de cellen gaan lostrillen, waardoor de healing nóg dieper kan doorwerken. Deze keer niet met Marieke, zij heeft een tijd van bezinning. Daarom heb ik Liesbet gevraagd, zij komt uit het verre Frankfurt om een bijdrage te leveren en is een expert. Dit staat nog niet op de website, maar als je er bij wilt zijn kun je wel alvast reserveren.

Het zijn intense weekenden waar je zowel in de diepte als in de hoogte wordt meegenomen. De plaatsen zijn beperkt. Op 2 en op 22 september beginnen we om half twee tot ongeveer vier uur, (kan uitlopen). Op de zondagen, 2 en 23 september is er uitsluitend een healing met Paul, en beginnen we om 11:00 uur. Je kunt voor een of voor beide dagen reserveren. En natuurlijk is er ook muziek en gezellig samenzijn. Het Light Up Weekend staat in het teken van het bewustzijn dat zich verbindt met het licht in jezelf, of zoals Paul het zegt: ‘Een met de Bron en niets anders.’ Het is de bedoeling dat we gelukkige leerlingen zijn. Laten we dan ook blij zijn. En ondertussen genieten we van de zwoele avonden en zijn we dankbaar voor al wat ons is gegeven. Vakantietijd is leestijd en relaxen. Laat je inspireren door het boek: ‘Leven met het Licht aan’. Ik ben er doorheen en dat gun ik jou ook. Je heb geen idee van de rust die je te wachten staat. Dat is de innerlijke zon die schijnt.

Liefs, Lilian.

 

Meer informatie: www.jijbenteenwonder.nl

Angelfonds

Spirituele Zaken Limburg:

Bankrekening: ABN AMRO 49 24 60 078 (onder vermelding Angelfonds)

IBAN: NL31ABNA0492460078

BIC: ABNANL2A

Het nieuwe boek van Lilian Ferru

boek leven met het licht aan

Top