SFEERVOLLE DROMENVANGERS

droomvanger brigitteHandgemaakte dromenvangers die de sfeer in elk huis verhogen. Ontworpen door Brigitte Wolfhagen.

 

 

 

PERU

Met stenen van de oeroude Inca ruïnes: Machu Pichu. De heilige vallei in Peru is hét gebied om meer te Aarden en je te verbinden met de kracht van de bergen. Het activeert je innerlijke kracht en laat je je oude wijsheden herinneren en opnieuw wakker worden.

Rozenkwarts om de kracht te verbinden met het Hart, met onvoorwaardelijke Liefde. Amethist om in verbinding te komen met je voorouders voor het versterken van de oude wijsheden. Materiaal: Veel leer,  Rozenkwarts, Amethist, Machu Picchu stenen.

Prijs: 89,00 Euro

(nog geen afbeelding)

AVALON:

Met stenen uit glastonbury

Glastonbury is verbonden met Avalon. Een gebied met een zeer krachtige vrouwelijke energie. De stenen zijn dan ook opgeladen met deze energie.  Seleniet, ook wel engelensteen genoemd, heeft een zeer fijne vibratie. Opent je hogere chakra’s en je zielenster. Het geeft toegang tot je engelenbewustzijn.

Het is een kalme steen die diepe rust geeft. Goed om bij te mediteren of te slapen. Ook geeft de steen inzicht en heft verwarring op. En zorgt hij voor een vredige sfeer.

Prijs:   89,00 Euro

dreamavalon

BERK (Levensboom)

De Berk is een hel sterke boom met een veelzijdig karakter. De Berk kan een grote steun voor je zijn in relatieproblemen. Als je geen relaieproblemen hebt, geeft de Berk je een dieper inzicht. Hij leert je vanuit je eigen perspectief naar je ervaringen en relaties kijken, maar ook door de ogen van de ander.

De Berk is een eerlijke boom bij wie je je Hart kunt uitstorten. Hij brengt je in balans en leert je jezelf en anderen te accepteren zoals ze zijn. Hij is een goede oplosser voor conflicten.De Berk is een boom van inzicht, vriendschap, onvoorwaardelijke Liefde en van het huwelijk. Het is een trotse boom en een rots in de branding, het licht in de duisternis. Hij is één van de beste vrienden die je kunt hebben, en zal je altijd met raad en daad bij staan.

Prijs: 69,00 Euro

levensboom

 

LEMURIAN

Met de steen Golden Healer Lemurian. Zelf meegenomen van het Titicacameer waar de zetel van Nada en Sananda is.

De Golden Healer is een kristal met een zeer hoge vibratie. Het is een zeer bijzonder kristal en brengt het christusbewustzijn op Aarde. Hij is afgestemd op de vlam van opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een meester kristal en healer, die spirituele overvloed brengt en genezing stimuleert op alle niveau’s.

Prijs: 89,00 Euro

(nog geen afbeelding)

BOY

Leuk voor op de baby- of kinderkamer.Met ster en engelen vleugeltjes.

Prijs: 59,00 Euro

boy

De droomvangers zijn te bestellen bij: Brigitte

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Elk exemplaar is uniek en kan iets afwijken van de foto.

Meer informatie: www.trueyou.nu

brigitte

 

Top