Nieuwsbrief juli 2018 en agenda, Marieke Meulenberg

marieke2Hoera , het is zomer,  als de zon schijnt straal ik altijd een stukje extra mee, jij ook? Deze nieuwsbrief gaat over KRACHT. Alle kracht die in jou zelf zit. Alle kracht die jij bent. 

 

Tijdens mijn reizen naar Brazilie  vroeg ik de Entities om in mijn volle lichtkracht te staan. Dat was een stevig pad, met flinke bergen en  dalen, waar ik mocht zien en ervaren hoe vaak ik me klein had gemaakt,  mezelf  zo vaak had aan lopen passen. Zelfs  soms nog een beetje  oordeel had op kracht , omdat ik dat koppelde aan ego, aan macht of arogantie.  Ik vond het makkelijker mezelf klein te houden dan mijn grootsheid te erkennen en daarmee mijn plek volledig in te nemen. Ik was eigenlijk bang voor de grote kracht die ik ben. Ik keek op tegen de grote Goeroes, ik keek op tegen o.a  John of God, de Entities en nog heel veel meer mensen om me heen.  Dat wil niet zeggen dat je de ander niet respecteert. Maar de ander boven jezelf plaatsen is niet oke.Daardoor nodigde ik onbewust uit, dat sommige mensen me kleineerden,  op mijn plek gingen staan,  of me niet serieus namen. Want hoe serieus nam ik mezelf.? Nu kan ik daar een heel epistel over schrijven hoe dit ontstaan is, maar nee, ik voel dat dit niet meer nodig is. Het is nu tijd mijn plek in te nemen en verantwoordelijkheid te nemen voor wie ik ten diepste ben. Dit betekent dat we dus niet altijd nog in het verleden hoeven graven. Je kunt voelen wanneer dat genoeg is, wanneer je daar werkelijk klaar mee bent. Dan is er een diep gevoel van innerlijke rust. Dan zijn de triggers die je eerder nog onderuit haalden, weg.Deze triggers  kunnen door personen/ zielen veroorzaakt worden , die al levens lang met jou verstrikt zitten in bepaalde macht/onderdrukkings mechanismen.  In deze tijd worden veel van dit soort hele oude zielenstukken voorgoed afgerond .  Game over. Je blijft in het centrum van jezelf, en niemand die je daar nog uit haalt. Let wel, deze triggers hebben je wel  geholpen om juist daar te komen! En juist door deze triggers kun je testen waar je staat. Dankbaar voor alle triggers op m’n pad . ( zeg ik nu, want eerder kotste ik ze op een gegeven moment echt uit!)


De boodschap is dat we naar niemand op hoeven kijken. Ook niet naar grote spiritualisten. 
We zijn allen 1 en allen even waardevol.  Je bent zelf net zo groot. Alles en ieder die dit tegenspreekt is een leugen.  Nu de pijn in mezelf van klein er uit is, kan ik dat in iedere vezel van m'n Zijn voelen.  En wanneer ik de grootsheid in mezelf kan zien kan ik deze in ieder ander ook zien. 

Jij bent zo groots en krachtig!


Wanneer je op dit punt bent aangekomen is het tijd echt verantwoording voor jezelf te nemen en niet meer terug te wijzen naar het verleden.  Dan zijn de emoties uitgebozigd, uitgebibberd, uitgehuild,  (want dit wil wel tot op de bodem gebeuren, de kelder moet eerst opgeruimd zijn) en  is datgene uitgewerkt wat er maar aan oud zeer opgeslagen lag. Dan hoef je niet meer te wijzen naar schuld van ouders, partners, expartners, enzovoort. Dan kun je je hier niet meer achter verschuilen.  Dan is de volgende stap  de stap maar je Zelf. Dan is de tijd rijp om te zeggen :  ‘Hier ben ik, en ik neem mijn plek in, dit is wie ik ben en ik ben goed zoals ik ben. Ik ben goud.  Dat betekent niet dat ik perfect ben maar het betekent wel dat ik mezelf accepteer precies zoals ik ben, en dat is goed genoeg.  Ik ga ten volle leven, als mijn authentieke zelf!’
 

Dan belichaam je jouw ziel en creëer je jouw hemel op aarde, waarin zoveel potentie ligt!

 

 Mijn authentieke zelf
Waar is het gebleven?
Heb ik met al mijn normen en waarden
Mijn authentieke zelf verdreven?
Beleefd zijn en aardig
Is dat mijn authentieke zelf waardig?
Opletten op school,mijn huiswerk niet vergeten
Is dat wat mijn authentieke zelf echt wilde weten?
Iedere dag op tijd naar het werk
Maakt dat mijn authentieke zelf zo sterk?
Zorgen om geld, om huis en om kind
Is dat werkelijk wat mijn authentieke zelf bemind?
Wat als ik al die dingen kan laten varen
Al die probleempjes en al die maren
Als ik de weg van de minste weerstand durf te gaan
Dag na dag, en maan na maan
Dan ben ik als een dier, zonder denken vrij
Dan doe ik wat ik doe en is mijn authentieke zelf…
weer mij.

 
Dit gedicht is  van Saskia, die zich ook lange tijd klein (verstopt) hield. Tijdens een Manasessie kwam luid en duidelijk de boodschap haar plek in te nemen en tevoorschijn te komen  met haar prachtige gedichten, haar prachtige zelf,  haar mooie pure licht wie ze is en zie… hier is ze.. En terwijl ik deze nieuwsbrief schrijf krijg ik net een berichtje van haar dat er in september al een kinderboekje van haar zal verschijnen, you go girl,  respect naar jou Saskia, dat je de moedige stap hebt gezet! Hier is ze ook op het filmpje te zien tijdens de laatste Soulhealing , die ik onlangs gaf in samenwerking met de krachtige healing van  Paul met zijn Galactische Vrienden en zijn lieve vrouw Lilian Ferru. Allemaal engelen op mijn pad!

 
Filmpje SOULHEALING in de LIghthouse 23 juni:
 
 
 

Voor mij was dit de laatste Soulhealing zo op deze manier, omdat iets in mij zegt dat er nieuwe dingen aankomen. Het oude loslaten maakt ruimte voor nieuw. Dankbaar voor alle moois wat was en er komt nog zoveel nieuws aan!


De  laatste weekend Retreat hier in de Lighthouse waar de Entities weer sterk voelbaar aanwezig waren kreeg ik een krachtige boodschap binnen van Dom Ignacio.  Het klonk als een bevel uit liefde. Dit gebeurde direct na een nogal intens groepsproces wat ging over de éénwording, de versmelting  van de vrouwelijke en mannelijke energie in mezelf en in allen aanwezig. Eén van de aanwezigen in de groep had hierbij een soort buis  van intens krachtig licht boven me zien verschijnen wat  door me  heen stroomde en door ging naar de hele groep. Het was nogal intens om door m’n lichaam heen te laten gaan, immense krachten kwamen vrij en daarvoor moesten we elkaar allen vasthouden om dit te laten gebeuren.  De boodschap luidde: ‘ Het is voltooid.  En maak je NOOIT meer klein. ‘Deze woorden hoor ik elke dag nog in mezelf . Dit herinnert me steeds aan de kracht die ik ben. Daarvoor heb ik niets of niemand nodig dan mezelf.En.. dit geld voor iedereen, jij bent nét zo krachtig! Weet dat!Tijdens deze weekend Retreat hier in de Lighthouse ontving ook een deelneemster een  hele diepe spirituele operatie.  Ik ben zo dankbaar dan de Entities  dit hier mogelijk maken. 
 

Mijn agenda is vanaf 1 oktober 2018  nog open omdat het nog onbekend is hoe het verder verloop zal zijn met de Lighthouse. Ik blijf in de periode van rustiger vaarwater wel individuele sessies geven en wanneer de tijd rijp is zal ik weten wat me te doen staat. Ik hou je op de hoogte. 

MOOI mens, geniet van de zomer, geniet van je mooie, krachtige zelf! 

Nog een gedichtje van Saskia:
Mooi mens ben je
Altijd ergens
Mooi mens ben je
Nooit alleen
Mooi mens ben je
Niemand uitgezonderd
Mooi mens ben je
IEDEREEN!


Ben je benieuwd naar meer gedichten? Ik, Saskia,  zet regelmatig wat op mijn facebookpagina “schrijversrecepten”. 
Wil je mijn gedichtenbundel met setje kaartjes bestellen, of heb je andere vragen? Doe dan gerust een mail naar,
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.En als laatste nog een mooie channeling van Jeshua van Pamela Kribbe.http://jeshua.net/audio/KeuzesMaken.mp3
 
ALLE LIEFS NAAR JOU!
 

 
MARIEKE


 

Ps  Ik ben op zoek naar een investeerder. Wegens omstandigheden staat de Lighthouse te koop. Daarom ben ik op zoek naar iemand die mijn geliefde lichtplek wil kopen, zodat ik hier mn spirituele werk kan voortzetten. Heb je interesse dan licht ik graag de mogelijkheden en mijn ideeën in een persoonlijk gesprek toe. Deze hele unieke woning is geweldig gelegen aan zee en strand.
De Lighthouse is een dubbel woonhuis en bied veel mogelijkheden


 
DE AGENDA
 

VAN 9 tot en met 16 juli bezoek ik samen met Tamara en Henny het Moeder Teresa Huis in Calcutta.

In deze periode zal ik geen mails beantwoorden. 
Voel me nederig deze bijzondere plek te mogen bezoeken. Doordat Tamara hier vandaan komt en door moeder Teresa de eerste periode van haar leven is verzorgd, mogen we op de enige dag van de week dat het tehuis dicht is toch spulletjes brengen, de kindjes vertroetelen en met ze spelen.
 

Vitaliteitsavond

Vrijdag 20-07-18      19:30-22:00   De Parel
 

Wil je meer te weten komen over vitaliteit en proeven van verschillende gezondheids-activiteiten? Kom dan op 20-07-2018 naar Wellness , Sauna& Beauty  centrum de Parel organiseert een vitaliteitsavond! Tijdens deze avond kun je o.a. meer leren over het belang van een balans tussen het innerlijk en het uiterlijk en een korte meditatie sessie ervaren. Na de presentatie is er de mogelijkheid om het laatste uur gratis gebruik te maken van het sauna landschap.Als je het interessant vindt om naar de vitaliteitsavond te komen, dien je je via het volgende e-mailadres aan te melden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt hierin ook vermelden of je gratis gebruikt wilt maken van de sauna ná de presentatie. Voor de sauna is een beperkt aantal plaatsen mogelijk! Het gratis gebruik van de sauna gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen. Aanmelden voor dit evenement is mogelijk t/m zo 15-07-18. Toegang is gratis. Welness de Parel, Babelweg 2  Domburg, ZeelandDe gastspreker tijdens deze avond is Marieke Meulenberg: Marieke Meulenberg is lifecoach, geeft Mana en helende Reizen, auteur van het boek  ‘de Helende Reis in de Praktijk, en oprichter/begeleider van ‘de School voor Lichtwerkers’. Marieke is tevens oprichter van de Lighthouse in Vlissingen, waar ze verdiepings- en vitaliteits-weekenden begeleidt. Marieke’s  motto is: ' Het mooiste wat je kunt zijn is Jezelf!'
'Ik help mensen zich meer bewust te maken van zichzelf en om gezonder en gelukkiger te zijn. In balans met jezelf op alle vlak.' Marieke
Zie:www.dehelendereisindepraktijk.nl
Georganiseerd namens DEBORAH CAROL, werknemer van Welness de PAREL.
 

 

 

HEALING MET PAUL
in de Lighthouse

Zondag 23 september: HEALING-SESSIE met PAUL en zijn galactische vrienden
Paul is als een aarde-engel, één met de Bron.

Op deze dag zijn ook de inspirerende boeken te koop die zijn vrouw Lilian Ferru geschreven heeft. Deze kun je laten signeren als je wilt nu zij aanwezig is!Dit is uitsluitend een Healing van Paul, in verbinding met zijn Galactische Vrienden.  Zeer krachtige healing met zoveel liefde voelbaar aanwezig, diepe transformatie.
Zaal open vanaf 10:30 uur. Aanvang om 11:00 tot ongeveer 13:00 uur in de Lighthouse.
Vergoeding voor de healing met Paul op is 25 euro.  Deze kun je contant betalen bij entree. Zorg voor gemakkelijke kleding. AANMELDEN via LILIAN,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

EXTRA HEALINGAVOND MET PAUL en zijn galactische Vrienden woensdag 26 september in de Lighthouse van 19.30 tot 21.30 uur. Entree € 25,00. Ook hier aanmelden via Lilian, info@jijbenteen wonder.nl


Hier een prachtig intervieuw met Paul


http://www.degoednieuwskrant.nl/index.php/nieuws/aanbevolen/4368-een-wonder-30-000-unieke-bezoekers-online
 


Graag zet ik het nieuwe boek van Lilian in de picture.
Lilian, dank voor jouw liefde, jouw licht, jouw kracht, jouw ZIJN! JIJ BENT EEN WONDER!

Het nieuwe boek is te bestellen 
https://www.era-nova.nl/index.php?x=75&y=98&lang=NL&product_id=9789492247698&prodtype=BOOK&prodsubtype=&page=8

Of Piramidions : http://www.piramidions.nl/node/146

De Weekend Retreats die ik, Marieke,  nog geef in de Lighthouse in september , zijn allen volgeboekt. Verdere groepsactiviteiten zijn op dit moment nog niet bekend.  Ik houd je op de hoogte via mijn nieuwsbrief.

Deze maand in het zonnetje…YOLANDA KRUL
 

Yolanda doet heel krachtig lichtwerk met DNA,  ik heb het zelf ervaren tijdens  de laatste Retreat met de Entities of Light waar Yolanda ingezet werd tijdens de diepe processen die gaande waren.  Dank Yolanda dat ook jij je plek inneemt en je zichtbaar maakt!
Lees haar website: www.bodyspectrum.nlDNA opstellingen luisteren naar het fluisteren van je lichaam, Sinds 2007 krijg ik via dromen en channeling informatie over ons DNA en de kleurlichaampjes, chromosomen genaamd en heb ik een reeks van 33 DNA essences gemaakt die onze blauwdruk uitlijnt op alle lagen en dimensies. In een DNA opstelling neem ik je mee naar de kern van jezelf.
Gebruikmakend van een stamboom stel ik de DNA flesjes op. Zo krijg je een reading, healing en opschoning van de voorouder lijn. De remedies vormen letterlijk de DNA opstelling.


Zodra de opstelling staat voel je de beweging in het lichaam komen, het celgeheugen herkent de informatie en stelt een nieuwe balans in waardoor nieuwe inzichten vrijkomen en de energie kan stromen. Aan het einde van de opstelling wordt er van de gekozen flesjes een persoonlijke flesje samengesteld die je dan ter ondersteuning kan innemen.Boodschap van chromosoom 2- Evolution :Deze essentie geeft je kracht en inzicht het lot in eigen handen te nemen. Het maakt je vrij om je eigen pad van ontwikkeling te kiezen terwijl je verbonden bent met de wortels van je bestaan. Dit maakt dat deze essentie heel goed ingezet kan worden bij kinderen die geadopteerd zijn. Heelt het gevoel van afgescheiden zijn zonder individualiteit te verliezen, is astrologisch verbonden met weegschaal en noordermaansknoop, lost daarmee karma op. Verbonden met de ster arcturus en kosmische zonnevlecht chakra. Het element vuur doet onze interne vuur weer opvlammen en stimuleert de aanmaak van energie in onze cellen.Als je aangetrokken voelt tot deze diepe vorm van heling neem contact op via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of

 

www.bodyspectrum.nl

 

Hartelijke groet, Yolanda

 
Top