Hoe kun jij een lichtspoor achterlaten? (video)

licht17Waar je ook bent, wat je ook doet, je kunt altijd een lichtspoor achterlaten. Video van Lilian Ferru

 

 

 

Lieve Jij,

Het is vakantietijd. Velen zijn het land uit, genietend van zon, zee, zalig. Ook ik ben even weg geweest. Neen, niet naar CuraƧao, Frankrijk, maar gewoon naar de Belgische kust. Toch heb ik daar vele wonderlijke dingen meegemaakt. Achteraf gezien voelde ik me als de vrouw in de film Chocolate, die met de wind werd meegenomen om een aantal veranderingen aan te brengen in een klein dorpje. Zij nam haar dochtertje mee, ik mijn team. En toen was er de healing van Paul, die alles in het licht zette.

Ik hou het kort en ga ook een tijdje off  grid. Even niks, naar binnen keren, voelen, de dingen laten bezinken, naar de wolken staren, de blaadjes aan de boom tellen, mijn katten knuffelen, alles vergeven wat het laatste jaar is gebeurd, dieper in mezelf duiken, mijn hart onderzoeken in een wereld waar ik Paul niet meer kan knuffelen. De healings zijn er gewoon, maar ik wil dieper gaan in de aloude communicatie van eenheid. Het is mij gegeven om voorbij alles te kijken. Dat wil ik nog meer gaan ontdekken, door in de stilte te duiken, daar waar Paul op mij wacht. Waar ik ook ga, hij vergezelt me. Waar ik ook ga, is het mijn intentie om een lichtspoor achter te laten. Een pad waar het sterrenstof oplicht, waar degene die zich de Bron wil herinneren kan volgen. Waar we onze bestemming kunnen vervullen. We zijn allemaal geroepen, maar weinigen luisteren. Ik weet wel zeker dat jij, die dit leest, het duwtje kent en er ook gehoor aan geeft.

Vakantie is je even losmaken van alle wereldse sores. De een doet dit aan de zee, de ander op de camping, of in de jungle. Waar je ook bent, je kunt de wereld veranderen door de liefde die jij bent. Vakantie is ontspannen, is vertrouwen, is je laten leiden, is je baden in het licht, is overgave.  Als je dan achterom kijkt, dan weet je dat je van betekenis bent geweest, omdat je veranderingen teweeg hebt gebracht, door je hart te laten spreken en trouw te zijn aan jezelf. Vakantie is gelukkig zijn, omdat jij zo volmaakt bent geschapen.

Geniet van jezelf en veel kijkplezier,

Veel liefs, Lilian

De volgende healing is op zondagmiddag 11 september in het Chill Out House in Brunssum. Op 12 augustus is er een driedaagse retraite. Er zijn nog maar twee plaatsen beschikbaar. Voor reserveren en informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.jijbenteenwonder.nl

 

 

 

Top