Geloof jij in astrologie?

astrologie6Geloof jij in astrologie? Nieuwsbrief Lilian Ferru.

 

 

 

 

Als het zoeken ophoudt, ga je voor de ervaring

Lieve mensen,
 
Als ik ergens, in mijn teenager jaren, door gefascineerd was dan was het wel de astrologie. Al op jonge leeftijd, (volgens mij was ik 12 jaar), las ik over de sterrenbeelden. Dat vond ik reuze interessant. Het was mijn eerste impuls om de kosmos en de mens te begrijpen, inclusief mijzelf.
  
Later ben ik me gaan verdiepen in horoscopen, de stand van de planeten, de transits, en de aspecten. Vele boeken heb ik verslonden. Wil je überhaupt ook maar iets begrijpen van alle dieptelagen, dan is het lezen, lezen, en lezen.
Ik studeerde me een ongeluk, en volgde ook vele workshops.
 
Hoewel ik geen persoonlijke consulten gaf, schreef ik voor heel Limburg wekelijks de horoscoop, voor een populair huis aan huisblad. In vier regels vertelde ik aan 1 miljoen huishoudens, welk proces er speelde en wat men zoal kon verwachten. Ik keek naar de transits, stemde me af, en noteerde wat in me opkwam. Ik was er goed in. De horoscoop was zo populair, dat ik overstelpt werd met reacties, waaronder ook boze. Een aantal mensen, vooral in mijn naaste kring, dacht dat ik het alleen voor hun had geschreven.
Wat natuurlijk onmogelijk is, als je gericht bent op een breed publiek.
 
Ik vond het leuk om te doen, en gaf er ook de nodige diepgang aan. Ik wilde niet van die fluthoroscopen schrijven, maar ook wijsheid en inzicht meegeven. En toen, op een gewone dag, op de bank in de woonkamer, was het klaar. Opeens, realiseerde ik me dat het licht niet te duiden is. Uit het niets besefte ik dat astrologie de blik buiten jezelf gericht houdt. En natuurlijk ook de toekomst. De planeten vertellen me wie ik ben, waar ik door heen ga, en wat ik nog kan verwachten. In de dualiteit is het helemaal waar. Als je daaraan voorbij gaat, is het niet meer waar. Zo is er ook het gezegde dat een verlicht persoon, voorbij de sterren is. Daar kun je geen horoscoop op loslaten. Toen dat inzicht insloeg, heb ik meteen mijn tien meter astrologieboeken ingepakt, en naar een vriend gebracht. Daarna heb ik jaren niet meer naar een horoscoop gekeken.
 
Tot voor kort, en wat zie ik? Veel planeten staan in steenbok. En dan is er ook nog een conjunctie met Saturnus en Pluto in dit teken. Met als magische datum: 12 januari 2020. Dan staan beide planeten op dezelfde graad. Een conjunctie, die maar een keer in de zoveel tijd voorkomt. Heel bijzonder dus, zoals er wel vaker een cyclus is die zich maar eens in de zoveel jaar voordoet.

Het magische is voor mij niets anders dan bijgeloof. Net zoals we de bomen vereren, of menen dat kristallen helende krachten hebben. De roze kwarts gaat mij genezen, door zijn positieve energie. Ooit was dit waar, maar nu geloof ik er geen bal meer van. Waarom schrijf ik dit? Misschien om je er aan te herinneren dat je een galactisch wezen. Misschien, om je te vertellen dat er op 12 januari niets bijzonder is gebeurd. Het was een dag zoals alle andere dagen. Het maakt mij niet meer uit, waar de planeten staan, ik ben er allang aan voorbij.
 
Ik ben gewoon mezelf. Ik heb weet van de Bron en stem me daar elke dag op af. Ik ben mij bewust dat ik de Bron niet kan verlaten, en ook dat ik leef in het licht. Licht is niet te duiden. Licht is gewoon liefde. Als je in liefde bent, dan ben je voorbij de sterren. Elke voorspelling zou hetzelfde zijn. ‘Ik zie niets dan liefde, licht, vreugde, geluk, en fortuin.’ Wat valt er dan nog te zeggen?
 
Als het zoeken ophoudt, ga je alleen nog maar naar iemand voor de ervaring. Gewoon omdat het fijn is. Omdat je het duwtje voelt. Omdat je weet dat je naar de hogere regionen wordt optilt, zodat je jezelf leert kennen. Jij in het licht.
Dat is het enige waar jij je nog om bekommert. Dan mag alle waarzeggerij, inclusief de tarotkaarten, de prullenbak in. Anno 2020 keert je naar binnen, in de wetenschap dat geen enkele planeet jou nog kan beïnvloeden.
Niets buiten je kan ook maar iets veranderen aan het onsterfelijke licht dat jij bent. Je gaat je jouw heiligheid herinneren. Wat maakt het dan nog uit of Pluto een conjunctie maakt met Saturnus? So what?
 
‘Eén met de Bron, en niets anders!’, zegt Paul. En ja, er is niets anders. Dit is het enige dat er is. Ondertussen mag je gerust je horoscoop lezen, als je maar weet dat het niets met jou te maken heeft. Als je maar weet dat jouw heiligheid voorbij de schepping gaat, waar geen enkele planeet bestaat, en jij heel en onaantastbaar bent.
 
 Liefs Lilian.
 
Ps, op 9 februari zijn we in Hoogeveen. Op maandag 24 februari begint weer een nieuwe heilige vrouwen cursus. 22 maart in Breskens is vol. Gezien de grote belangstelling is er op maandagavond, 23 maart, een extra healing.
De reis naar Sardinië, (eind april, begin mei) staat in het teken van goddelijke tijd, waar jij je heilige zelf mag zijn. Met healings van Paul, en met meditaties om helemaal nieuw te zijn. We zijn ook uitgenodigd voor Brugge en Kortrijk (B). En natuurlijk gaan we nog een datum plannen voor Heerlen. Binnenkort is er weer een interview met Paul. Ik ga met hem praten over genezing.

 
Retreat Sardinië
Van zaterdag 25 april tot 2 mei (vol), en zaterdag 2 mei tot 9 mei. Deze retreat is inclusief het verblijf in de villa, alle maaltijden en drankjes binnenhuis, de healings van Paul, en een programma met meditatie, afstemming, en korte lessen in wat het betekent om onder goddelijke leiding te staan.Het White House ligt direct aan zee, met relaxplekken in de schaduw in de tuin. Wil je erbij zijn? Voor meer informatie: Lilian: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je deze nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Schrijf je dan in op de voorpagina van deze website.

Top