Healing Paul & Lilian 28 september in Heerlen

Afdrukken

universum brugPaul is een van de nieuwe healers van deze tijd. Zijn boodschap is eenduiding: 'Een met de Bron en niets anders'. Tijdens een healing stemt hij zich af op de lichtwerelden en nodigt hij zijn galactische Vrienden uit. www.jijbenteenwonder.nl

 

Van nature heeft bijna iedereen het idee dat er meer in het leven moet zijn dan de pot met goud aan het eind van de regenboog. Ten diepste verlangen we naar harmonie en genezing. Ongeacht wat je lichaam en geest nu ervaren, er is altijd een deel van jou dat op een ander niveau volkomen onveranderd is gebleven. Het is de stille tijdloze getuige van het eeuwige Zelf, dat zich de Bron herinnert, en dat onsterfelijke gewaarzijn is.

 

Op deze zaterdagmiddag gaan we deze verruimde staat van bewustzijn ervaren. We maken contact met de tijdloze JIJ, waardoor een soort van verlichting, een opening naar de vredige kracht in jou, ontstaat. Wat willen we eigenlijk in het leven? We willen dat we omgeven zijn door vrienden, door plezierige dingen, en gezond en vrij zijn. Als we dat werkelijk willen is er maar één manier om dat te bereiken. We moeten de goddelijke aanwezigheid die in ons woont bevestigen. Er bestaat geen enkele beperking dan onze onwetendheid.

 

We kunnen ons leven verruimen door steeds meer te beseffen dat onze wereld wordt geschapen door ons bewustzijn. De scheppende kracht van jouw verbeelding is onbegrensd. Paul doet het ons voor. Kenmerk van een healer is een volledige zuiverheid van zijn vertrouwen, waardoor hij het licht laat ontwaken. Een waarachtig genezer weet dat zijn geloof in volmaaktheid, wet is. Paul behandelt geen ziekte, hij kan jou alleen als heel zien. Hij erkent de waarheid, dat is zijn kracht. Hij erkent dat jij uit de Bron bent ontstaan, en niet uit materie. Of je het gelooft of niet, je bent in een eeuwige staat van eenheid. Een healing brengt je terug naar de herinnering dat het volmaakte goddelijke in jou werkzaam is, zodat je in vrede en harmonie kunt zijn. Dát is genezing, het lichaam volgt vanzelf. In de mate waarin we perfectie zien, zo zal het aan ons verschijnen.

 

Tijdens de healing zal Paul zijn Galactische Lichtvrienden uitnodigen. Zodra hij zich afstemt zijn ze aanwezig en vaak duidelijk voelbaar. Het gaat steeds om de herinnering dat jij ‘Eén met de Bron bent’. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar een verhoogd bewustzijn. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen. Vanuit zelfliefde laten we ons door het goddelijke aanraken. Liefde is de bakermat van wonderen. In het licht is niets onmogelijk.

 

Met vooraf uitleg van Lilian Ferru. Telkens is er een thema dat zich vanzelf aandient. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen. Lilian Ferru is auteur, heeft meerdere boeken geschreven over haar leven met Paul, en is daarnaast filmmaker en beheerder van www.degoednieuwskrant.nl

 

Datum: Zaterdagmiddag 28 september
Tijd: Zaal open om 12:30 uur, aanvang 13:00 uur tot ongeveer 16:00/16:30 uur
Vergoeding: 40 euro

Locatie: Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17, Heerlen
Zaal: De Kersentuin, met uitzicht op de vijver, en grenzend aan een mooi buitenterras in het groen. 
Bijzonderheden: Draag gemakkelijke kleren, neem warme sokken mee, en eventueel een plaid.

Meer informatie: www.jijbenteenwonder.nl
Reserveren Lilian:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen: Parkeren is gratis. Rij door de slagboom naar de achterkant van het pand. Loop na het parkeren terug naar de hoofdingang. Ga door de open poort. Je komt op een binnenplaats, ga naar links, loop het gebouw in, neem de eerste gang links, en je komt bij de Kersentuin. Drankjes zijn exclusief en te bestellen aan de bar in de zaal. (In deze horecazaak is het niet toegestaan eigen drankjes mee te nemen).

Tip: Auberge de Rousch beschikt over een goede keuken. Wil je gebruik maken van het restaurant, dan is het raadzaam om vooraf een tafel te reserveren. https://derousch.nl

 

 

 

banner voorbij de horizon