Healing Paul & Lilian: Leven met het Licht aan

kleuren wereldWat is het toch heerlijk zomerweer. We zijn nog maar pas terug van ons reisje naar Vlissingen en Waardamme (B). Wat is het een feest om met zoveel mensen de ervaring van eenheid te delen, en samen onze kracht weer in eigendom te nemen.

 

Het thema ‘kracht’ ontstond spontaan tijdens de Soulhealing met Marieke Meulenberg en dat werd het onderwerp van het hele weekend. De plaatsen zijn beperkt en voor wie er niet bij kon zijn, is er gefilmd. Het kan natuurlijk nooit de werkelijke healing vervangen, maar het zal je inspireren om je eigen grootsheid weer te herinneren. Velen staan op het punt om de laatste stap te nemen. We zien de veranderingen bij de mensen die vaker naar de healings komen. Opeens zijn er sterretjes in de ogen. De houding is zelfverzekerd, er is meer vreugde en een kalm weten dat je compleet bent. Ja, ik besta, ik laat mijzelf zien! De reacties zijn zeker de moeite van het bekijken waard. Het gaat over het ontstijgen van angst, ontmoetingen met Lichtwezens, maar ook: depressie, medicatie, de oer-wond en de moederrelatie. Dan is er nog de getuigenis van Lydia, die klaar was om te sterven, maar een transformatie onderging na een healing van Paul.

Wat hebben we genoten van alle prachtige mensen die we hebben ontmoet. En dat gecombineerd met een weekje er tussenuit, sushi eten aan het strand, en overnachten in de hemelse B&B van Marieke. De B&B is de hele zomer volgeboekt, maar vanaf september is er weer gelegenheid om een midweek uit te waaien aan zee. En toen gingen we naar Waardamme. Ik had geen idee waar we terecht zouden komen. We arriveerden in een sprookjesbos, sliepen in een authentieke cottage, op een terrein dat alle verbeelding tart. Hier werden we warm ontvangen door Michael en Mireille en onze Belgische vrienden. Het lijkt alsof het leven ons alleen nog maar naar de mooiste plekken brengt waar we onthaald worden door zielsverwanten. Het is alsof ik in een andere dimensie, in een ander bewustzijnsveld, terecht ben gekomen. Het is een sfeer waarin eenheid en verbondenheid vanzelfsprekend zijn.

Ondertussen ligt mijn nieuwe boek: ‘Leven met het Licht aan’, bij de uitgever. Ik verwacht dat het half juli verschijnt. In september zijn we weer terug in het Lighthouse in Vlissingen voor een healing op zondagochtend en woensdagavond. Binnenkort gaan we ook weer naar Den Bosch, voor een healing bij Wilhelmien Kluijtmans. Natuurlijk plannen we ook een dag in Heerlen en gaan we vast ook terug naar België. De agenda is in de maak. We reizen tussen de heilige driehoek: Vlissingen, Den Bosch, Waardamme. Ik hoop dat jij er ook bij bent. En ondertussen wens ik jou veel kijkplezier en zalige zwoele avonden toe. Laten we Leven met het Licht aan!

Liefs Lilian & Paul

Deel 1 zaterdag

 

Deel 2 zondag

 

 

 

 

Top