Degoednieuwskrant.nl Een lichtplek op het internet

lichtstadDegoednieuwskrant.nl breekt de laatste dagen alle records en schiet omhoog. Een plek op het internet waar het licht schijnt.

 

 

 

Je weet niet wat een wonder is totdat je het meemaakt. Ik heb al vele wonderen mogen ervaren en ze komen in allerlei soorten en maten. Wat ik sinds een paar dagen beleef is op z’n minst opmerkelijk en opzienbarend te noemen.

Ik beheer www.degoednieuwskrant.nl nu al een aantal jaar. Ik heb geen groot team achter me met een indrukwekkend kantoor.  Neen, ik doe alles alleen op mijn computer.  Ik zoek naar positief nieuws, omdat ik ervan overtuigd ben dat de wereld zoveel mooier is dan wat de mainstream media ons wil doen geloven. Daarnaast is de website ook een podium voor bewustwording. Jij bent groots!  Er is zoveel meer…

Aan de rechterkant van de website kan ik zien hoeveel belangstelling er is. Het heeft lang geduurd voordat het er een beetje op begon te lijken en er op elk moment van de dag een paar honderd bezoekers online waren. Soms was ik verrast, hey, het zijn er duizend of twee! Dat motiveerde om door te gaan.
‘Waarom doe ik dit?’, vraag ik me vaak af. Het is geen commerciële website waar je tegen betaling banners of advertorials kunt plaatsen.  De enige mogelijkheid is de agenda, waar je tegen een kleine vergoeding een event onder de aandacht kunt brengen. Niets om rijk mee te worden, nog afgezien van de kosten van de website en het onderhoud ervan. En laat staan de uren die ik investeer.

En dan gebeurt het wonder. Van de een op de andere dag schiet de website omhoog. In mijn laatste nieuwsbrief viel ik al zowat van mijn stoel: wow, meer dan 4500 bezoekers! Dat zal wel toevallig zijn, misschien is het een geluksdag. Maar nee, het aantal groeit gestaag. 7000, 9000, 15.000 en dat elke seconde! Hoeveel zou dat op 24 uur zijn? Toch minstens een half miljoen. En het gaat maar door.  Iemand zegt: ‘dit wordt 25.000’.
Ik denk: ‘doe even normaal’.
De volgende ochtend zijn er al meer dan 20.000. Ik voel een golf van vreugde. En nu ik dit schrijf zijn er al meer dan 30.000 unieke bezoekers! Ik weet niet wat ik zie, ongelooflijk. Hoe kan dat? De cijfers zijn niet te manipuleren, ik heb er geen invloed op. Ik doe ook niets op facebook. Eigenlijk doe ik niets anders dan normaal. Waar komen al die mensen opeens vandaan?

Maar wacht even. Het begon op de dag dat ik het interview van Paul plaatste. Vrienden beginnen mij te bellen, en zeggen wat ik denk. Zou het misschien daarmee te maken kunnen hebben? Dat licht de website verlicht waardoor het opeens meer zichtbaar is en mensen intuïtief aantrekt? Mensen die iets voelen, iets van het galactisch bewustzijn, iets van een mooie wereld, iets van wonderen, en hoop , en vrede, en liefde? Het zou zomaar kunnen, ik heb geen idee. Ik weet alleen dat ik dit niet zomaar doe, en dat jij dit niet zomaar leest. Ik hou van goed nieuws en als ik het niet zie, ga ik het zoeken. Het is er in overvloed omdat wij mensen heilig zijn!

Leef met mij mee en hou de website in de gaten. Een plek op internet waar het licht schijnt.
Je bent welkom.

Liefs, Lilian

Redactie

Wil je deze nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Schrijf je dan in op de homepagina van deze website.

 

degoednieuwskrant aantallen

 

 

Interview Paul:

 

Top