Kerst Retraite op een écht Kasteel in de natuur van de Belgische Ardennen.

Afdrukken

kerstkaarsenNa een zeer geslaagde Zomer Retraite hebben we onze Kerst Retraite alweer gepland staan van 22 tot 29 december. Samen op een andere – vrije – bevrijdende én ontspannen manier Kerst vieren. Dit doen we op een écht Kasteel waarbij diep ontspannen, genieten, saamhorigheid, jezelf zijn, échte ontmoetingen, liefde en delen centraal staan.

 

Heb je zin om met een prachtige groep mensen op een bijzondere manier KERST te vieren?
Dan is deze bijzondere retraite wellicht iets voor jou! We gaan heerlijk verstillen tijdens deze week. We bouwen op verschillende dagen stilte momenten in… zodat je de stilte van dit Natuurgebied ook écht gaat ervaren! Deze week is niet alleen voor mensen die willen bijtanken … ook mensen die het fijn vinden om een week met gelijkgestemden mooie ervaringen op te doen… zijn MEER dan welkom! Laat je verrassen en onderdompelen in een bad van liefde.

Wat bieden we je zoal aan deze week?


We blikken terug op 2017 – maar nog belangrijker: we zetten onze intentie neer voor 2018. Wat zijn jouw wensen en hartverlangens? Kom gezellig KERST met ons vieren op een prachtige plek in de natuur. Voor 575 euro kun je al met ons mee! (all inclusive) 7 nachten, alle workshops en alle gezonde (biologische) maaltijden en drankjes - alleen de reis er naartoe verzorg je zelf (carpoolen wordt geregeld).
Ontdek alles op de website: www.dehartcirkel.nl

Met HARTelijke groet,
Het hele team van De Hartcirkel
www.dehartcirkel.nl

‘Ontmoetingen die het hart verwarmen'

 


Bron: De Hartcirkel