De jongen zonder schaduw – Michael J. Roads

Afdrukken

kleuren bloem3Adam Baker is een eco-landbouwadviseur, gescheiden, eenzaam en vervreemd van zijn familie… in één woord ellendig. Wanneer hij over een verlaten strand loopt, ontmoet hij ‘Selph.’

Selph is een vroegrijpe, bijdehandse, slordig geklede tiener met overgewicht, die uit het niets verschijnt en beweert zijn langgezochte spirituele leraar te zijn. Om de aandacht van Adam te trekken, brengt Selph een dode zeevogel weer tot leven. Zo begint dit grappige, inzichtelijke, dramatische en vlot lopend avontuur over de betekenis van het leven.

Met behulp van Selphs geestigheid, capriolen, en niet al te zachtzinnige begeleiding ontwikkelt Adam zich van een verbitterde egoïst tot iemand die het leven, de dood en de spirituele basis van het universum begrijpt. Tegen de achtergrond van een gepassioneerde romance, verwondingen, pijn en de wrede schoonheid van Australië, zal dit magische verhaal je inzichten geven, vermaken en inspireren zodat je het leven waardeert en viert, ongeacht de omstandigheden die je door het ‘lot’ voor de kiezen krijgt.

Bestel dit prachtige boek via: http://www.hajefa.nl/spirituele-boeken/de-jongen-zonder-schaduw-michael-roads
Auteur
: Michael J. Roads
Titel: De jongen zonder schaduw
ISBN: 978-94-6331-005-5
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 416
Uitgeverij: Hajefa
Prijs:  € 19,50

Klik hier om te bestellen.Bron: Hajefa

 

Bekijk hier het interview met Lilian Ferru en Michael Roads