Tátake!-Taiko

bart gitsTátake! -Taiko bestaat uit Vlaamse en internationale percussionisten en artiesten die de kunst van het traditioneel Japans drummen - Taiko - beoefenen. De diepe tonen van de grote drums gaan recht naar de buik.

 

In Japan is deze heel oude muziekvorm zeer populair en telt dit genre meer dan 10.000 groepen. De indrukwekkende trommels zijn houten vaten, overspannen met dikke runderhuiden die bespeeld worden met stokken. Tátake !-Taiko bouwt deze kostbare instrumenten zelf. De percussiegroep toont de verschillende speelstijlen die mogelijk zijn met deze trommels; staand, zijdelings, bovenarms of zelfs liggend. In de muziek zelf vind je niet echt een bepaald patroon terug zoals in de Westerse en Afrikaanse percussie. De volumineuze diepe tonen van de grote drums zorgen voor een schouwspel dat recht naar de buik gaat.

Wil je van jouw event, bedrijfsfeest, bruiloft, of party een onvergetelijke en indrukwekkende ervaring maken? Boekingen: Bart Gits, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie: http://www.tatake-taiko.be

 

 

Top