Wat als het licht aangaat?

Afdrukken

kleuren liefde spiriaalWil je deze nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Schrijf je dan in op www.jijbenteenwonder.nl.

 

 

Er is een kans dat mensen met @ziggo of @home deze nieuwsbrief in de spambox aantreffen. Klik dan op het bericht als gewenste mail.

Lieve mensen,

De vorige keer ging er (door de nieuwe website) van alles mis met het versturen van de nieuwsbrief. Ik hoop dat deze wel goed aankomt.
Over een maand is het Galactisch Wake Up Symposium. Het gaat, zoals de titel al zegt, over wakker worden. Maar wat is dat eigenlijkheid? Hoe weet je of je ontwaakt bent, op het punt staat om te ontwaken, of daadwerkelijk wakker bent? 

Slapen is niet moeilijk, wakker zijn ook niet, maar ontwaken is een heel ander ding. Ik ben iemand die moeilijk naar bed gaat en er ook niet makkelijk uitkom. Soms lig ik in zo’n diepe coma dat de overgang naar de dag enige tijd vergt. Zo is het volgens mij ook met wat gaande is. Een enkeling in deze wereld is wakker. Veel mensen slapen, maar nog meer mensen zijn aan het ontwaken. Iets dat op zo’n mondiale schaal gaande is kan nooit zonder supervisie vanuit de galactische werelden gebeuren.

We zijn aan het ontwaken, maar hoe zal het zijn als het licht écht aan gaat? Niemand weet hoe het voor jou persoonlijk zal zijn. Toch zijn er universele richtlijnen. Op het Symposium is er niet alleen informatie, het wordt ook een wervelende middag. Het programma is iets veranderd. We beginnen met de lezing van Tom Willems, waar de verborgen boodschap van kristallen lichtwezens eindelijk geopenbaard mag worden. Daarna volgt een spetterend toneelstuk met zeven wonderzusters. Na de pauze is er een bijzondere presentatie van de Tom de Kok. Hij heeft een boek geschreven over ontwaken in een slapende wereld. We besluiten de middag met een healing van Paul waarbij hij zijn Galactische Vrienden uitnodigt. En…er is niet alleen nog een knallende verrassing, maar ook een cadeautje. Jongeren van 14 jaar tot 18 jaar mogen voor de helft van de entree naar binnen.

Vanuit de aardse worsteling stijgen we op naar de velden van licht om uiteindelijk te ontwaken. Ben je er klaar voor? Voor een impressie heb ik een korte trailer gemaakt van het programma. Het wordt een onvergetelijke ervaring, dat kan ik je nu alvast beloven.Veel liefs, Lilian

Galactisch Wake Up Symposium, 13 november in Voerendaal. Aanvang 13:00 uur. Met een korte boekpresentatie van Lilian Ferru: ‘Liefde kijkt naar liefde. Een lezing van Tom Willems met informatie die lang op ons heeft gewacht en een spetterend toneelstuk van de Wonderzuster. Na de pauze is de lezing van Tom de Kok over wakker worden in een slapende wereld. We besluiten met een indrukwekkende healing van Paul waarbij hij zijn Galactische Vrienden uitnodigt. En er is nog een verrassing! www.jijbenteenwonder.nlHealing Paul. Op zondagochtend om 11 december is er een healing met Paul in een kleine groep. Aanvang 11:00 uur. Locatie Heerlen Noord. Meer informatie ontvang je bij je reservering. Zie ook youtube: Lilian Ferru: Healing Paul

 

 

Degoednieuwskrant.nl is een website om blij van te worden. Met veel goed nieuws, maar ook berichten ter bewustwording. Voor een klein bedrag is het mogelijk een event bij de agenda te plaatsen.

Boekhandel de Zon. Steun de kleine ondernemer en koop of bestel je boek bij Boekhandel de Zon. Loop eens gezellig binnen, snuif de sfeer op. Er is een keur aan boeken en aparte cadeautjes. Ook zijn er lezingen, workshops en cursussen in de kelder. www.boekhandeldezon.nl

Help ons te helpen.
Het Angelfonds wil een bijdrage leveren aan momenten van vreugde en verwondering, door mensen in nood met een bescheiden geldbedrag te verrassen. Help ons te helpen. Spirituele Zaken Limburg. NL31ABNA0492460078.