Lilian Ferru Productions: Boodschap aan alle vrouwen van de wereld

Afdrukken

kleuren vrouw33Naar aanleiding van het filmpje met de boodschap voor alle mannen van de wereld, kwam natuurlijk de vraag: wat is de boodschap voor vrouwen?

 

 

 

 

 

kleuren vrouw3

 

Het is een gewone maandag, (vandaag), als ik besluit de camera ter hand te nemen en de mannen die mijn pad kruisen om een boodschap te vragen. ‘Wat zou je willen zeggen tegen alle vrouwen van de wereld…?’

 

Bij de koffie, in de stad, Cultura Nova, het zorgtehuis. Oh, deze mooie, wijze, stoere, grappige, treurige, geraakte, en verlichte mannen. Niet iedereen weet met deze vraag raad. De een stuitert, de ander huilt. Ook aan die kant zijn net zo goed klappen gevallen en is er schade toegebracht. De boodschap is echter hetzelfde. ‘Heb elkaar lief’.

 

kleuren vrouw33

 

Laat we ons de eenheid herinneren, dat heb ik vandaag eens te meer geleerd. Laten we zoals Paul het zegt: ‘Eén zijn met de Bron!’ Alles wat geen liefde is doet pijn. Laten we daarom met z’n allen terugkeren naar de liefde.

Lilian

 

Video: Boodschap voor alle vrouwen van de wereld

 

En voor wie het gemist heeft, video boodschap voor alle mannen van de wereld.

 

 

kleuren
ontwaken2Het ‘Galactisch Wake Up Symposium.’ Zondagmiddag 13 november.Met een boekpresentatie van Lilian Ferru over het proces van ontwaken. Een toneelstuk met de Wonderzusters, die zich een weg banen naar het land waar de zoektocht is voltooid. Met een lezing van Tom de Kok: ‘Ontwaken in een slapende wereld’. En een healing van Paul. Dit Symposium is een oproep aan de pioniers om samen te komen. We zorgen voor chille muziek die ons op de aarde houdt. De Borenburg in Voerendaal. Aanvang 13:00 uur. Meer informatie staat op www.degoednieuwskrant.nl bij de agenda.