Lilian Ferru Productions: Omnec Onec en Paul

Afdrukken

kleur spiraalHet Galactisch Hart Symposium was behoorlijk indrukwekkend. Katty Desquesnes (een van de wonderzusters) opende met een minilezing over liefde en verbondenheid met onze universele broeders. Aansluitend was er de Pleiadische activatie van Eduard Frankema. De ontmoeting met Omnec Onec was op zijn zachts gezegd bijzonder.

 

 

Ik heb ben het allemaal aan het opschrijven in het laatste hoofdstuk van mijn tweede boek. Omdat ze iets later arriveerde dan verwacht, was er geen tijd meer voor een interview. Daarom heb ik de lezing gemonteerd, met aan het eind een korte impressie van de healing van Paul.

Omnec ‘herkende’ Paul en wilde hem graag omhelzen. Wat er toen gebeurde was zo mooi. Omringd door de mensen waren we allen getuige van een heilig moment. Omnec ligt in Paul’s armen, ze kijken elkaar met zoveel liefde aan. Wow, alsof de tijd even stil stond.

Paul omnec

 

Tijdens deze lezing spreekt Omnec Onec over hoe oud we eigenlijk als ziel zijn. Elk facet van de schepping moet ervaren worden, te beginnen met het bewustzijn als mineraal, steen, plant, voordat je überhaupt in een menselijk lichaam verschijnt. Ze behandelt thema’s als incarnatie, het universum, de transformatie, het ontwaken, de weerveranderingen, de tegenwerkende krachten die op hun retour zijn, en dat we ons vooral niet moeten haasten. Af en toe lijkt het alsof Omnec in een enorm licht verdwijnt. De foto is door Jeffrey Koot gemaakt en zegt meer dan duizend woorden.

omnec symposium2

 

De healing van Paul met zijn Galactische Vrienden was voor velen ontroerend en zoals gebruikelijk intens en wonderbaarlijk. Op zondagochtend 28 augustus geeft Paul een groepshealing voor jongeren. Ik heb geen idee of jongeren zich geroepen voelen. Dit gaat dan ook alleen maar door bij voldoende deelname. Op zondagochtend 4 september is er een groepshealing voor volwassen. Locatie Heerlen Noord. Voor meer informatie, Stichting ‘Jij bent een wonder’: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Paul hart symposium

 

In oktober is er weer een Galactisch Symposium met een nieuwe bezetting, met uiteraard een healing van Paul. Laat je maar verrassen.

Liefs Lilian

Wil je deze nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Mail dan naar de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het boek van Omnec Onec is verkrijgbaar bij uitgeverij Hajefa: www.hajefa.nl

9200000028137441

 

          

 

    

 www.jijbenteenwonder.nl