Je bent Jong en je wilt wat… Let’s make a life changing move…

kleuren aardeNieuwsbrief degoednieuwskrant.nl. GOED NIEUWS: jongeren tot 18 jaar mogen voor de helft van de prijs het Galactisch Hart Symposium op 31 juli in Voerendaal bijwonen.

 

 

Al sinds ik kan lezen verslind ik boeken. Toen ik jong was bestond er helaas geen ‘Boekhandel de Zon’. Mijn moeder bracht wel eens boeken mee, maar het spirituele aanbod was schaars. Niet te vergelijken bij wat er nu aan informatie verkrijgbaar is. Er waren toen niet eens computers.

Ik kan me geen klasgenootjes of vrienden herinneren die met astrologie of met de ‘kracht van de gedachten’ bezig waren. Op mijn zestiende ontmoette ik Jeffrey Koot. Hoewel ik het nog niet wist, zou dat een levenslange vriendschap worden. Jeffrey was eigenlijk de enige met dezelfde interesses. Hij studeerde voor hypnotherapeut. Als jong volwassene heb ik de nodige sessies gedaan met uitstapjes naar vorige levens, het helen van kindpijn, en het contact maken met mijzelf. Dat heeft enorm geholpen. Weer later brak er een periode aan waarin de mystiek mijn aandacht had, toen de affirmaties, daarna het gebed, toen allerlei therapieën en workshops. Ik was jong en wilde meer. Ik hongerde naar kennis en informatie. Wat doe ik hier? Wie ben ik? Waar ga ik naar toe? In Heerlen was niet voor loos, dus ging ik zelf lezingen organiseren. Vele jaren heb ik zo’n beetje alles dat actueel was de revue zien passeren. Soms waren er hypes, zoals met ‘The Secret’,  of thema’s als het ‘zelfgenezend vermogen’. Toen opeens draaide het een slag naar hoe we allemaal voor de gek worden gehouden met de media en de farmacie. Steeds meer mensen kwamen tot het besef dat wij in een droom leven. Niet veel later begonnen we te snappen dat we zelf onze ervaringen creëren. Niet alleen met gedachten, maar ook met gevoelens. Langzaam maar zeker komen we tot de ontdekking dat we zelf de verantwoordelijkheid moeten nemen willen we werkelijk vrij zijn. Alles begint en eindigt met liefde. Liefde is het enige antwoord op álles. De kracht van het hart is duizend keer sterker dan een gedachte.

 

hart11

 

Liefde schijnt alles weg, maakt een eind aan alle verhalen, verandert elk oordeel in neutraal. Het leren op deze aardschool gaat steeds door. Hoe ga je om met angst? Wat is je plaats in de wereld? Wat is je functie hier? Wat kom je hier ervaren? Waarom voelen we ons zo vaak afgescheiden en geïsoleerd? Zijn we alleen in het Universum? Zijn we hier om te ontwaken? En zo ja, waaruit dan? Wakker worden is niets anders dan het licht aan doen. Koos Janson vertelde dat zo mooi in het laatste interview (deel 2). Je zit in een kamer met je ogen dicht. Je doet je ogen open. Je bent nog steeds in dezelfde kamer, maar nu kun je zien. Dat is iets innerlijks. Waar eerst een gordijn ons bewustzijn versluierde, ben jij je nu bewust van je Identiteit. Jouw bewustzijn is met alles verbonden. Niet alleen op deze planeet maar voorbij alle sterrenstelsels.

Zover ben ik nu gekomen en dat heeft alles te maken met wat ik de laatste jaren met Paul heb meegemaakt. Ik zie mezelf niet langer als wereldburger, maar als Galactisch bewustzijn dat weet dat wat ik hier ervaar een projectie, een droom, is. Het tijdperk dat ik me slachtoffer van omstandigheden voelde is voorbij. En geloof me dat is een hele opluchting. Wat een verspilde energie als je weet dat alles een spiegel is. Als je de liefde in jezelf kunt vinden en alles (inclusief jezelf) kunt vergeven, dan verandert de ‘realiteit’. Zo binnen, zo buiten.

 

kleuren vrouw oog

 

Wat als ik dit allemaal eerder had geweten?Ik had mezelf heel wat ellende kunnen besparen. Wat als mijn moeder mij had meegenomen naar een middag met een Pleiadische activatie die mij een besef zou geven van mijn Hoger Dimensionele Zelf? Wat als ik een vrouw zou horen spreken van een andere planeet die vertelt dat vrede en eenheid wel degelijk bestaan? Sterker nog: dat dit ook ons te wachten staat. Wat als ik daarna daadwerkelijk opgetild word om werkelijk een liefde te ervaren die voorbij deze wereld is? Ik denk dit wel degelijk een ommekeer zou zijn. Waarom dralen? Waarom jezelf niet onnodige tijd besparen? We staan aan het begin van een nieuw tijdperk. We zijn de drempel al over. Het gaat er puur om dat je helemaal je Zelf kunt zijn. Dat je nooit iets anders bent dan je Zelf. Dat jij jezelf nooit en te nimmer ontrouw bent. We zijn in staat om lijden achter ons te laten. Of zoals ‘Een Cursus in Wonderen’ het zegt: ‘Dit is niet wat ik wil!’ Wat wil je dan? Je wil de waarheid, je wil de ervaring, je wil het voelen. Je wilt dat het leven een wonder is, want dat is wat je diep van binnen voelt. Iedereen heeft dat verlangen. Er moet meer zijn. En er is meer.

 

kleuren aarde

 

Ik heb zelf geen biologische kinderen. Ik denk dat dit de reden is waarom ik andere manieren heb gezocht om te communiceren. Met schrijven, interviews, lezingen, degoednieuwskrant.nl. Als ik een dochter had zou ik haar alles vertellen. Het is juist de jeugd die zo’n behoefte heeft aan informatie en inzicht. Vergeleken met mijn jeugd lijkt het nu veel ingewikkelder, met schermen waar je in kunt verdwijnen, technologie waar je aan verslaafd kunt zijn, de eisen die de maatschappij stelt, de verwarring met allerlei aanslagen om ons heen. Hoe veilig is de wereld? Kun je nog wel naar een feestje? Laat je je de stuipen op het lijf jagen? Wie kun je nog vertrouwen? De dokter, de leraar, de politicus, je medemens? Toe wie moet je je wenden? Tot jezelf natuurlijk. Je eigen innerlijke wijsheid, je eigen grootsheid, jouw ware Wezen, je weet alles. De vraag is alleen hoe maak je daar contact mee? Eerst en vooral door te weten dat het mogelijk is. Je bent perfect in staat om je te verbinden met de Bron. Dan is het leven geen lijdensweg, maar een groot avontuur. Met het licht aan kijk je anders, dan doorzie je dat wat wij realiteit noemen als een illusie. Dan ben je wakker uit de droom die wij het leven noemen.

 

Je bent jong en je wilt wat. Je wilt heel veel: op vakantie, een nieuwe I Pad, naar festivals gaan, cool uitzien, terrasje pikken. Dat kost allemaal geld. Ik heb met Paul over jongeren gesproken. Onder alle uiterlijke schijn zit het verlangen. Zoals dat ook bij ons is. Alleen weten wij nu zoveel meer. Hoe kun je de boodschap overbrengen? Het is belangrijk dat juist jongeren zich gaan herinneren wie ze zijn. Paul geeft aan dat ik hen moet uitnodigen. Voor wie zich geroepen voelt mag het Galactisch Hart Symposium voor de helft van de prijs meemaken. Dit geldt tot 18 jaar.

Binnenkort is er een healing met Paul met een groepsessie voor kinderen. De leeftijd is niet belangrijk, wel dat een kind een half uurtje rustig kan zitten. Tot nu toe komt iedereen vanzelf tot rust. Juist omdat je meegenomen wordt naar daar waar pure liefde is. Ouders mogen er gewoon bij blijven en ondergaan dan vanzelf ook een healing. Meer informatie volgt binnenkort.

Vooralsnog: Tot ziens op ‘Het Galactisch Hart Symposium’. Volgens het weerbericht is het op 31 juli bewolkt, met ongeveer 22 graden en kans op wat regen. Mocht het warm worden dan is er airco. Wat zou je anders doen op een zondagmiddag, (als je toch niet met een cocktail aan een exotisch strand in de Malediven zit), dat boeiender is dan dit?

Je bent jong en je wilt wat. Let’s make a life changing move…

 

Liefs Lilian (redactie)

Wil je deze nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Het Galactisch Hart Symposium 2016 

kleuren hart5Het Galactisch Hart Symposium: Zondagmiddag 31 juli in de Borenburg in Voerendaal. Aanvang 13:00 uur. Zaal open 12:15 uur. Met  een allesomvattende Pleiadische activatie met Eduard Franckena. Tijdloze wijsheid van Omnec Onec, de vrouw van Venus. En een intense wonderlijke healing met Paul en zijn Galactische Vrienden. Katty Desquesnes opent de middag met een minilezing. Anouk Consten zorgt voor de muzikale omlijsting. En er is een expositie van Marlies Gullikers. Voor meer informatie: www.degoednieuwskrant.nl Bij de agenda.

Top