'Jij bent een Wonder!', Lilian Ferru (met video)

Afdrukken

boek jij bent een wonder defLaat je met deze Kerstmis inspireren. Jij bent een Wonder. Jij bent perfect in staat om wonderen te scheppen. Niets is onmogelijk.  Een impressie van het boek: 'Jij bent een Wonder!' Met een korte uitleg van Lilian Ferru, gebaseerd op 'Een Cursus in Wonderen' en fragmenten van de boekpresentatie. Karin leest een stukje voor. Voel de sfeer dat ook jij een wonder bent, dat iedereen een wonder is. Liefde is het enige dat is!  Dat is waar het met Kerstmis om gaat.

 

 

 

 Eerste lezing Lilian Ferru december 2013


Informatie boek:

Lilian Ferru: ‘Jij bent een Wonder!’

In dit deels autobiografische boek beschrijft Lilian Ferru openhartig haar worsteling om: ‘Een Cursus in Wonderen’ in praktijk te brengen. Toen de ‘man met de hamer’ kwam, volgde Jezus er direct achteraan.

Lilian verheft je naar hemelse sferen, maar sleurt je ook net zo goed mee naar de liefdeloze ‘realiteit’ van het ego. Ze vertelt over het donkerste uur in haar leven, waar de liefde haar vindt. Hoe kun je vergeven als je verdrietig moet aanzien dat je man in een revalidatiekliniek belandt? Soms is het leven net een film op een doek. Hoe kun je ontsnappen uit de nachtmerries en zorgen dat er een betere scenario gaat draaien? Liefde heelt. Er is alleen wij en de eenheid van liefde die buiten de persoonlijke grenzen uitstijgt. Vergeving is de sleutel tot geluk. Wat kun jij je nog wensen dat vergeving niet geven kan?

Ook blikt Lilian terug op haar ontmoetingen met wereldsprekers als: Master Sha, Eric Pearl, Mehran Keshe, Kiesha Crowther, Gary Renard, Pim van Lommel, Christiane Beerlandt en Prageet Harris. Denk ook aan: Geert Kimpen, Roy Martina, Patty Harpenau, Susan Smit,Tijn Touber, Joe Dispenza, Steve Rother en Paul Ferrini. Wat speelt er achter de schermen in het spirituele wereldje? Sommige sprekers strooiden met sterrenzaad of lieten een spoor van licht achter, een enkeling verkocht bullshit of bleek achteraf een stevige vergevingsles.

Lilian is in haar zoektocht menig genezer tegen gekomen. Maar wat is genezing? Zit gezondheid in een pilletje, in plasma, in ‘Reconnective healing’ of in ‘downloads’? Leggen we de bevoogding nog steeds buiten ons, of zijn we perfect in staat om onszelf te genezen? Zijn wij meer geest dan lichaam? Waar blijft het lijden als je doordrongen bent dat je een eeuwig onsterfelijk lichtwezen bent? Zou jij buiten willen blijven staan, terwijl heel de Hemel binnen op jou wacht?

Met verhalen uit het leven gegrepen en met uitstapjes naar het Urantia Boek, de Kabbala en ander mystiek gedachtegoed, is dit boek over: ‘Een Cursus in Wonderen’ een must voor elke geïnteresseerde student. Nu is de tijd dat we mogen ontwaken uit de virtuele matrix, de droom die het leven heet. Jij bent een wonder, licht is het enige dat er is! 

“De positieve gevolgen van een BDE kan voor de naaste omgeving een bron van inspiratie vormen. Lilian en Paul hebben laten zien wat liefde vermag’. Pim van Lommel, auteur van ‘Eindeloos Bewustzijn’.

“Lilian has a great loving energy that sets people at ease.  She has the ability to bring people together in the search for truth.  I have greatly enjoyed working with her on the events in Heerlen.”  Paul Ferrini, auteur.

Lilian and her husband are adding so much value and wonderful energy to the world, just by being present. They are more and more just LOVE. That is a wonderful place to be in’. Gary Renard, auteur.

Met een voorwoord van Monique Timmers.

Lilian Ferru organiseert lezingen, is schrijfster en filmmaker, en beheert degoednieuwskrant.nl 

.................................................................................................................................

Uitgever: www.piramidions.nl

ISBN : 9789491439599

Titel: Jij bent een Wonder!

Uitgeverij: Piramidions

Bindwijze: Paperback

Aantal pagina's: 396

 

We zijn benieuwd naar jouw mening, schrijf je recencie op www.bol.com

 

Kaft voorzijde jijbenteenwonder4

Meer over een Cursus in Wonderen, met interviews van Lilian Ferru, vind je bij

http://www.degoednieuwskrant.nl/nieuws/spiritueel/69-cursus-in-wonderen