De seksueel vloeibare vrouw, Christine Pannebakker

de week christine2Vrouwen flirten met elkaar, fantaseren over seks met een vriendin, maken zich vrij uit hun relatie en dansen op vrouwenfeesten. Ze zijn seksueel vloeibaar.

 

Dat blijkt uit een wetenschappelijk onderzoek van hoogleraar Robert Epstein onder 18.000 mensen in 48 landen. 

Christine Pannebakker deed voor haar roman De week onderzoek naar de seksueel vloeibare vrouw in Nederland en Belgiƫ. Diep van binnen is meer dan negentig procent biseksueel. En steeds meer vrouwen kiezen openlijk voor een seksuele relatie met een vrouw.
Vooral dertig + en hoger opgeleide vrouwen voelen zich eerder aangetrokken tot hun eigen sexegenoten. 

Volgende week verschijnt haar roman 'De Week' bij de Arbeiderspers. 


'Wat zou jij doen met een week volledige vrijheid?'
Cleo is een munttheemoeder. Een vrouw vol plannen en ambities, die ze uiteindelijk nooit uitvoert. Tot ze ziek wordt en haar de vraag wordt gesteld: 'Wat zou jij doen met een week volledige vrijheid?' Ze stelt haar man De week voor. Zeven dagen om hun heimelijke verlangens te leven. In Rome beleeft ze het roze en roomse leven. En is er dan nog een weg terug?

De week verschijnt op 23 januari bij de Arbeiderspers  

'Christine raakt je in je onderbuik' - FNV-vrouwenmagazine De Nederlandse Bridget Jones',  Cosmopolitan

Christine Pannebakker is journaliste (o.a. De Standaard, Magriet, Happinez) en schreef eerder een aantal zeer succesvolle non-fictie boeken, waaronder Singles, Wie ben ik en Vrouwenpower, dat ook bij de Arbeiderspers verscheen.

www.christinepannebakker.com

 

Top