Ron Mai, praktijk voor hypno, - gedrags, - en verbaaltherapie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

hulpWil je afvallen en nu eindelijk stoppen met roken? Ron Mai helpt je effeciente behandelmethoden. 

Moderne hypnotherapie heeft veel te bieden. Zo kan je werken aan emotionele, psychische of lichamelijke klachten. Tevens is het een manier je bewuster te worden van allerlei belemmerende gedachten en gedragspatronen in je leven en je daarvan te bevrijden. Deze vorm van therapie kan helpen meer balans en zelfvertrouwen te vinden en evenwichtiger in het leven te staan.

Moderne Hypnotherapie is immers niet te vergelijken met de klassieke hypnotherapie, waarbij de cliƫnt in een hele diepe trance gaat en zich weinig herinnert van wat er gebeurt tijdens de sessie. Moderne hypnotherapie maakt gebruik van een lichte trance. Hierbij wordt een combinatie van ontspanning en gerichte aandacht gebruikt die je kunt vergelijken met dagdromen. Het gaat hier om een natuurlijk verschijnsel dat je vast zelf wel eens hebt meegemaakt. Bijvoorbeeld, misschien heb je wel eens ervaren dat je zo gefocust en ontspannen een boek leest of naar een film kijkt dat je niet meer afgeleid wordt door de omgeving.

Moderne hypnotherapie maakt doelgericht gebruik van deze natuurlijke vorm van trance waardoor je het denken voldoende loslaat, maar toch alert en bewust blijf, om in contact te komen met diepere lagen van jouw bewustzijn.

Ron Mai helpt je met bijvoorbeeld afvallen of stoppen met roken, maar ook traumaverwerking, stress, oplossen van psychische problemen, faalangst, versterken van het genezingsproces en tal van klachten.

Ron Mai is een gedegen therapeut met jarenlange ervaring. Wij bevelen hem van harte aan.

Meer informatie vind je op deze website: http://www.ronmai.nl/

 

 ron mai

 

 

Top