Sandra Beckers Fotografie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

fotoshootMijn naam is Sandra Beckers en ben sinds kort bezig mijn grote passie voor studiofotografie in de praktijk te brengen.

 

Ik heb een fotostudio aan huis en heb al diverse portretshoots met familie en vrienden gedaan om wat meer ervaring op te doen. Dit bevalt mij erg goed en smaakt naar meer…

Graag wil ik mijn eigen ding gaan doen en laat mij hierbij inspireren door fashion, kunst, film, en muziek. Ik wil graag beelden maken die een bepaalde emotie oproepen: blijdschap, ontroering, verbazing, verwarring, betovering, nieuwsgierigheid. Ik hou er van om eigen ideeën te bedenken en deze samen met een tof persoon uit te werken. Eigen inbreng van hem/haar vind ik net zo belangrijk. Ik vind het super om met mensen te werken die uitstaling hebben. En vind het te gek als iemand iets eigens heeft en lekker zichzelf durft te zijn.

Ik heb een eigen Facebook pagina waarop ik regelmatig laat zien waar ik mee bezig ben: Sandra Beckers Fotografie. Als je nieuwsgierig geworden bent naar mijn werk, nodig ik je uit om eens een kijkje te nemen. Als je je aangesproken voelt door mijn manier van werken, aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wie weet kunnen wij een leuk idee uitwerken. Natuurlijk doe ik met alle liefde ook “gewone” portretshoots.

 

sandrab

Groetjes

Sandra

Heerlen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06 42359396

 

(foto's zijn door de redactie bewerkt vanwege de grootte van de afbeeldingen)

 

sandra4

 

sandra1

 

 

 sandra2

 

sandra3

 

 

Top