Lilian Ferru in gesprek met Michael Roads

Afdrukken

universum71Het was me weer een aparte week. Ik voel me fantastisch, geweldig, ik leef! Laat ik even uitleggen waarom ik jubel. Soms zijn er zo van die momenten dat alles perfect is en dat al mijn wensen worden vervuld. Ik hoef het maar denken of de kosmos gaat aan het werk.

 

 

Interview met Michael Roads. Hij komt uit Australië en heeft een nieuw boek geschreven. Het gesprek voorafgaand aan de lezing, is gefilmd. Blauwe ogen kijken mij relaxed aan. Hij is de droom van elke interviewer. Bij elke vraag komt er een stroom van wijsheid en kan ik chill achterover leunen. Okay, natuurlijk zeg ik ook zinnige dingen, iets dat Michael kennelijk een beetje verbaasd. Halverwege komt hij tot de conclusie dat we redelijk op dezelfde lijn liggen. Gaandeweg vindt hij mij grappig en als we napraten vergelijkt hij mij met bubbelende champagne.

Ik was al vrolijk, happy en ja, ik sprankel van dit inspirerende interview. Weer krijg ik de bevestiging van wat ik ten diepste weet. Wij zijn onsterfelijke volmaakte creaties van de Schepper. Liefde schiep mij als zichzelf. Wij zijn volmaakt in staat om vanuit wie we zijn te ontwaken tot innerlijke vreugde. Als je eenmaal glimpen van die vreugde hebt gevoeld, als dankbaarheid je overspoeld, dan wil je gewoon niets anders. De kosmos regelt de rest. Ik hoef niets te doen. Ik hoef alleen maar liefde te zijn, zonder voorwaarden, zonder gedoe en gezeur. Ik hoef me niet op te houden met de erupties van het ego. Niet die van mijzelf en ook niet van anderen die mijn pad kruisen (ja, het gebeurt nog steeds). ‘Ik wil dat er Licht is!’ Volharding, doelgerichtheid, je consequent verbinden met de Bron, je niet laten verleiden door allerlei onzin. Liefde is de bakermat van wonderen.

Ik ken geen begin en geen einde. Wat ik ben is een voorzetting van moment tot moment. Ieder ogenblik draagt een heel universum in zich. Als ik liefde ben smelt ik samen met oneindige dimensies van licht. Ik ben niet geboren en kan daarom niet sterven. Ik, wij, zijn eeuwig oneindig bewustzijn. Ik ben Gods feestje. Wonderen gebeuren gewoon. Ik hoef het maar te wensen. Dat kun jij ook. Dan zeg je net als ik: ‘Dank U wel!’

Enjoy the interview with Michael,

Liefs, Lilian.