Met deze goedkope en eenvoudige truc houd je je voeten warm in de winter

Afdrukken

seksHeb je soms wel eens het gevoel dat ondanks je goede winterschoenen hebt – je voeten koud blijven? Ook al beginnen de winters steeds later en zijn ze minder koud dan vroeger, kouden voeten blijven vervelend.

 

Vaak heb je last van koude voeten wanneer het waterkoud is of als het een regenachtige, winderige dag is en je in het weekend langs het veld staat om naar een voetbalwedstrijd van je zoon of dochter te kijken. Tijdens de wintersport of een lange wandeling kan je ook last van koude voeten krijgen. Wij hebben een goedkope en eenvoudige oplossing om koude voeten te voorkomen gevonden!

Wij waren al langer op zoek naar een tip om koude voeten tegen te gaan. In de onderstaande video zie je dat deze tip wordt aangeraden voor winterse omstandigheden met sneeuw. Het enige wat je benodigd hebt zijn een thermomatje, een viltstift en een schaar.

Een thermomatje kost slechts een paar euro en is verkrijgbaar bij de campingwinkel of de Aldi. Een thermomatje is voldoende om voor het hele gezin inlegzolen te maken. Volgens de mensen die de inlegzolen hebben geprobeerd, geven aan dat de thermo inlegzolen perfect werken. Dus probeer ze zelf ook uit en deel deze tip met je vrienden. Want wie wilt er nou geen warme voeten in de winter?

Bekijk de video hier en volg de eenvoudige instructies voor het beste resultaat!

 

 

 

inlegzolen