Lilian Ferru in gesprek met Will Heutz en Joep de Jong

Afdrukken

will en joepEen gesprek met filosoof Will Heutz en arts Joep de Jong over wat je voor jezelf, in jezelf, kunt doen om de beste versie van jezelf te worden. Hoe word je Mens met een hoofdletter?

 

 

 

Hoe kun je de mest van je problemen gebruiken om je zielentuin te voeden? Hoe transformeer je levenslessen tot wijsheid? Wat is wijsheidsscholing? Waar gaat het in het leven om en hoe kun je wijsheidskracht in je dagelijkse bestaan integreren? Tegen welke muur beklim je de ladder? Heb je tegenslag nodig om wijs te worden? Bestaat de dood? Is het pillen of Plato? Oost en West, klassiek en alternatief, verbondenheid versus afscheiding. Dit en nog veel meer komt aan bod.

Will en Joep zijn de initiatiefnemers van ‘Wijsheidsscholing’ waarbij ze dertig jaar praktijkervaring omzetten een in scholing waarbij de holistische mens in zijn eigen authentiek kracht wordt gezet en waar nodig wordt gespiegeld en geheeld. Will Heutz studeerde Theologie, Filosofie (cum laude), Psychopathologie (summa cum laude), en is gespecialiseerd in Jungiaanse psychotherapie, Psychosynthese, Eriksoniaanse hypnotherapie, Zen Boeddhisme, en Taoïsme. Joep de Jong studeerde Geneeskunde in Utrecht, Opleiding huisarts (cum laude), Opleiding kinderarts, Acupunctuur-opleiding Parijs, Opleiding natuurgeneeskunde (ABNG) en is daarnaast Orthomoleculair arts.

Zie ook: www.wijsheidsscholing.nl