The End of Inner Conflict- Matt Kahn

Multiverse TheoryMatt Kahn and Julie Dittmar are highly regarded spiritual teachers and intuitives who combine a heart-centered awareness of unity consciousness with a profound understanding of the mystical nature of reality.

Lees meer...

Lilian Ferru in gesprek met Patrick Kicken

 

kleuren hart6Lilian Ferru in gesprek met voormalig Veronica DJ Patrick Kicken. Na een stevige burnout begon voor Patrick de zoektocht naar zingeving. Tegenwoordig plaats hij interviews op zijn youtube kanaal: nondualiteit, met onder andere beroemdheden zoals Eckhart Tolle. Dit gesprek gaat over de verandering die Patrick heeft ondergaan, over zijn jeugd in Limburg, verliefd zijn op ontmoetingen, God, Een Cursus in Wonderen, en natuurlijk over non-dualiteit. Zie ook: www.patrickkicken.com

Lees meer...

Die Jezus was zo gek nog niet

jezus5Net als velen onder ons heb ik ook een gezonde dosis afkeer van de woorden ‘God’, ‘Jezus’, ‘Jesus’, ‘Christus’ etcetera. Waarom? Nou omdat er zulke grote groepen mensen prat gaan op het feit dat dit de enige manier is om een goed leven te leiden, in de hemel te komen, een goed mens te zijn enzovoorts.

Lees meer...

MEDITATIE VOOR EENHEID TIJDENS DE ZONSVERDUISTERING OP 21-8-2017

meditatie33Het is weer tijd om in actie te komen! Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze eigen handen te nemen! Wij zijn het er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt. Hier is onze kans om collectief het proces te versnellen.

Lees meer...

Lilian Ferru in gesprek met Tanis Helliwell: Elementals & Hybrides

elf2Een grappig gesprek over draken, elfen en kabouters.

Lees meer...

Nu verkrijgbaar: boek Lilian Ferru: 'Een met de Bron, en niets anders!'

een met de bron sliderNu overal verkrijgbaar, het vierde boek van Lilian Ferru: 'Een met de Bron en niets anders!'

Lees meer...

Planetaire Nieuwjaar

kleuren hart8Op 26 juli a.s. begint het “Planetaire Nieuwjaar”. Dat kondigt het begin aan van een nieuwe fase in je leven: een nieuw periode waarin je spirituele groei gaat doormaken.

Lees meer...

The Path of Courage - Matt Kahn

kleur bloem33Matt Kahn and Julie Dittmar are highly regarded spiritual teachers and intuitives who combine a heart-centered awareness of unity consciousness with a profound understanding of the mystical nature of reality.

Lees meer...

Full Interview with Gary Renard

gary liefde heeft niemand vergeten1From the author of Disappearance of the Universe comes more revelations.

Lees meer...

July Update - The Arrival of Higher Frequencies

ademJuly Energy Update - The Arrival of Higher Frequencies and Light-speed Density Detoxes

Lees meer...
Top