Intensieve Soulhealing 4 mei, Paul & Lilian, Heerlen


kleuren spiraalZaterdagmiddag 4 mei, is er een Intense Soulhealing in Heerlen.

 

 

 Deze middag is iets anders dan je gewend bent, en duurt ook langer dan gebruikelijk. We gaan de zelfliefde opvoeren en contact maken met onze Oneindigheid. We reizen voorbij onze gedachten en emoties, naar zuiver gewaarzijn, waardoor je de grenzeloosheid, die je in werkelijkheid bent, gaat ervaren. Na een introductie van Lilian, volgt er een meditatie, waar je je verbindt met de pure essentie van jouw Wezen. Terwijl jij in de stilte rust, volgt aansluitend de healing van Paul. De voorbereiding zal je bewustzijn openen, waarbij je tijdens de healing verder wordt opgetild. Paul nodigt zijn Galactische Vrienden uit. Er is zoveel liefde voor jou. Ten diepste ga jij je weer herinneren wat jij bent Wat ben je dan? Jij bent licht, heilig, heel, compleet, eeuwig, en genezen. Jij bent onlosmakelijk verbonden met de Bron. Je kunt onmogelijk de Bron verlaten.

 

Deze middag vieren we leven en gaan we voorbij het concept van de dood. Wat eeuwig is geschapen, kan niet sterven. We zijn niet een lichaam, we hebben tijdelijk een lichaam. Vanuit het besef van oneindig gewaarzijn, zal de waarheid tot je doordringen, waardoor een diepe ontspanning volgt. Je wordt aan een lichtinfuus gelegd, dat diep in jouw bewustzijn en in elke cel doordringt. Het is het licht dat geneest en de herinnering van eenheid activeert. Oude ballast wordt opgeruimd, er ontstaat stilte, een innerlijke vrede. Genezing is innerlijke vrede, het lichaam volgt vanzelf. Onrust, angst, en verdriet verdwijnen. Al die slopende emoties zinken in een oceaan van gelukzaligheid, als je bereid bent te aanvaarden wie jij bent.

 

Belangrijk: neem een handspiegel mee. Verkrijgbaar bij de Action voor 1 euro.

 

Het wordt een bijzondere middag, met na afloop gelegenheid voor het delen van ervaringen. Naderhand is het, bij mooi weer, gezellig vertoeven op het aangrenzende terras.

Zaterdagmiddag 4 mei
Zaal open: 12:30 uur. Aanvang 13:00 uur tot ongeveer 16:00/16:30 uur
Vergoeding: 35 euro. Zorg voor gemakkelijke kleren, warme sokken en eventueel een plaid.
Locatie: Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17, Heerlen
Zaal: De Kersentuin, met uitzicht op de vijver, en grenzend aan een mooi buitenterras in het groen.
Algemeen: Parkeren is gratis. Rij door de slagboom naar de achterkant van het pand. Loop na het parkeren terug naar de hoofdingang. Ga door de open poort. Je komt op een binnenplaats, ga meteen naar links, loop het gebouw in, neem de eerste gang links, en je komt bij de Kersentuin. Drankjes zijn exclusief en te bestellen aan de bar in de zaal. (In deze horecazaak is het niet toegestaan eigen drankjes mee te nemen). Auberge de Rousch beschikt over een goede keuken. Wil je gebruik maken van het restaurant, dan is het raadzaam om vooraf een tafel te reserveren. https://derousch.nl


Reserveren Intensieve Soulhealing, Lilian:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Na zijn Bijna Dood Ervaring heeft Paul contact met Lichtwezen uit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. ‘Een met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Iedereen heeft recht op een volmaakt gelukkig leven. Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Het is ook het ongedaan maken van wat jou hindert om te stralen. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen.

 

 

Top