Soulhealing Paul, 17 maart, Den Bosch

heilige geometrie2Na zijn Bijna Dood Ervaring heeft Paul contact met Lichtwezen uit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar.

 

‘Een met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Iedereen heeft recht op een volmaakt gelukkig leven. Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Het is ook het ongedaan maken van wat jou hindert om te stralen. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen.  

Deze Soulhealing gaat over het afscheid nemen van oude overtuigingen die je niet langer dienen, je grootheid weer in eigendom nemen, ont-krampen, zelfliefde, zuiver bewustzijn, goddelijke aanraking, en de verbinding met de Bron. Lilian maakt daarbij de vertaalslag voor Paul en zal ook bepaalde thema’s toelichten. Na afloop is er gelegenheid voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen.  

Zondagochtend 17 maart
Zaal open: 10:30 uur, aanvang 11:00 uur
Vergoeding: 30 euro
Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een warme plaid en sokken mee
Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie: Lichtend Inzicht, bij Wilhelmien Kluijtmans
Frans Fransenstraat 13, 5231 MG ’s-Hertogenbosch
www.lichtendinzicht.nl

 

 

 

Top