MANA/FEELING INTENSIVE -SUPER RETREAT IN CURACAO

ogen4Van 10 tot en met 24 maart 2019 zal ik samen met Stephan Winters een groepsreis begeleiden naar dit prachtige, exotische, Caraibische eiland.

 

 

 

 

Mijn lieve zus Jacobien en dierbare vriend Paul zullen ook mee gaan met deze reis  met hun enorme liefdevolle betrokkenheid om te assisteren en te genieten. Twee stralende engelen op aarde.

 

Wij willen je uitnodigen met ons samen te Zijn op het prachtige eiland Curacao. Dit eiland is sterk verbonden met Atlantis en Lemurie. En Curacao is ook verbonden met de Spirit van de Indianen.

 

Alle reizen naar Brazilie, alle spirituele operaties en diepgaande innerlijke processen, alle weekend-Retreats, de healingen met Paul en Lilian, de groepen met de School voor Lichtwerkers die ik begeleid heb, de vrouwengroep,  de Oneness groep samen met Stephan,  alles is samengekomen in mezelf. Door dit alles voel ik me 1 met mezelf,  krachtiger dan ooit. De reizen naar Brazilie zijn tot een eind gekomen en de boodschap is deze energie in samenwerking met de Entities of Light,  juist verder de wereld in te verspreiden. Dit is een droom die werkelijkheid wordt!

 

Wanneer krachten gebundeld worden, door ten diepst te verbinden met je essentie,creeren wij een veld van zoveel kracht en liefde, dat diepe healingen kunnen plaatsvinden.

In dit veld kunnen de Entities spirituele operaties uitvoeren en ons inzetten als instrument.

 

In deze eenheid, deze Zijns-energie, is alles mogelijk. Zo kun jij je leven creeeren hoe jij het wilt. Jij bent een deel God en alles zit in jou. Je kunt je helende kwaliteiten vanzelf laten stromen omdat jij thuis bent in jezelf. Jij als instrument van het goddelijke, jij brengt de hemel op aarde door volledig in eenheid te zijn met jezelf. Daar heb je niets of niemand voor nodig dan jezelf.

De bereidheid datgene los te laten wat dit nog in de weg staat. Hierin zal ik jou aanreiken waar jij klaar voor bent. Ik laat me hierin volledig leiden in diep vertrouwen in  mezelf  en in intense samenwerking met de Entities of Light, en alle andere helpers uit het licht die met zoveel liefde de processen ondersteunen en geleiden.

 

In samenwerking met Stephan, waar hij als krachtige Healer,Sjamaan van licht, werkt vanuit de Holy Spirit. Stephan is al de Skywalker,  hij die hemel en aarde verbindt vanuit zijn authentieke kracht , en jou precies datgene zal geven wat jij nodig hebt en wat hij als geen ander kan. Vanuit de kracht van waarheid en wijsheid,  je zelf werkelijk onder ogen zien. Dat kan confronterend zijn, wat soms ook echt nodig is. Dit vanuit zoveel  liefde om jou te helpen bevrijden van oude emotionele bagage, om je mooie pure zelf  nog verder geboren te laten worden.

 

Wij bundelen onze krachten , het mannelijke en het vrouwelijke,  waarin we ervaren hebben dat wonderen kunnen gebeuren. Veel en innig samengewerkt voor het grote geheel waardoor dit op een hele natuurlijke manier vanzelf stroomt.

 

Ieder zal tijdens deze reis MANA ontvangen. Mana als life force and source- energy die bedoelt is krachtig door je heen te stromen. Je word herenigd met je oorsprongs energie…..Één met de Bron!

Hiervoor ga ik in samenwerking met jouw hogere zelf en de helpers uit het licht.  We gaan aan de slag met  wat de Mana aangeeft tijdens deze Retreat, alles wordt altijd prachtig geleid door alle hulp die er voor ons allen is.

Wat betekent dat er geen vast programma is. Alles gericht om thuis te komen in jezelf. Je zult gaan ervaren hoe fijn het is om dieper te voelen, je ten diepst te verbinden met je lichaam, waar Stephan zeker ook het nodige energie- en lichaamswerk in zal zetten.

 

Naast de Mana zul je nog  veel meer ontvangen. Stephan geeft individuele lichaamsgerichte sessies, en van ons samen zul je diverse groepssessies ontvangen. We beschikken over een geweldig privé zwembad en jacuzzi en zullen hier ook Bronbad sessies in geven.

 

Iedereen is welkom voor deze tweeweekse Retreat, ongeacht wat voor pad je al hebt afgelegd.

Omdat we een periode van 2 weken samen zullen doorbrengen zal dit een diep transformerende reis zijn

Wij willen de diepte in met diegenen die erbij zullen zijn. En niet alleen de diepte in in de prachtige, heldere azuurblauwe zee waar je je tenen kunt zien als je er in staat, maar zeker ook de diepte in in je zelf.

Jezelf ontmoeten op de diepste lagen van je Zijn, waardoor je jouw ziel kunt belichamen als het prachtige wezen wie jij in essentie bent . Het leven ten volle leven  en stralen als je mooie Zelf!

 

Alles zal gedragen worden in de energie van onvoorwaardelijke liefde, in de prachtige samenwerking met de Entities of Light, wat deze tweeweekse Retreat juist zo uniek maakt.

Daarnaast gaan we diverse bijzondere krachtplekken op het eiland bezoeken, en krijg je de kans om te zwemmen met dolfijnen wat echt  een geweldige ervaring is.

 

 

 

We zullen samen genieten in een prachtige villa, die bij deze gedoopt is als de LIGHTHOUSE IN CURACAO, zonnebaden, zwemmen en snorkelen in de meest prachtige baaien waar Curacao zo beroemd om is, lekker eten en drinken,  en dan natuurlijk alle groeps- en individueel werk doen.

Maar niet te  vergeten : Genieten van het ZIJN. Want in de ontspanning van het Zijn gebeurt in de flow wat mag gebeuren op een zachte wijze als vanzelf.  Er zal dus voldoende ruimte zijn te ontspannen en te relaxen, tijd met jezelf,  wat heel

belangrijk, is om alles te laten integreren.

 

 Wanneer je de roep voelt deel te nemen aan deze unieke MANA-FEELING INTENSIVE-Retreat , betekent het dat jouw ziel klaar is voor een grote volgende stap op jouw reis.

Hier een impressie van de Ligthouse-villa in Curacao waar we twee weken met elkaar zullen verblijven:

 

 

 

De totaalprijs exclusief de vlucht is 1395,- per persoon. Dit is inclusief alle overnachtingen, ontbijt , lunch en diner en drankjes in Villa de Ligthouse, transport over het eiland , alle individuele en groepssessies.

We vliegen op zondag 10 maart heen en landen zondag 24 maart terug in Amsterdam.

De vlucht is rechtstreeks en duurt ongeveer 8 a 9 uur.

De vliegtickets dien je zelf te reserveren, deze zijn  nu zeer goedkoop, bij Tui 560,-  euro retour. Je kunt je plek reserveren op dezelfde vlucht als wij , zodat we samen naar de plek van bestemming reizen als groep.

 

NOTE: Er zijn beperkte plekken voor deze reis, maximaal 16 personen kunnen mee,  dus wees er tijdig bij als je mee wilt. Vol= écht Vol.

 

Wie weet duiken we samen in de azuurblauwe zee en proosten we samen met een pina colada in dit paradijsje , maart 2019!

Met liefde,

 

Marieke, Stephan, Paul en Jacobien

 

Mail voor aanmelden of meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

www.dehelendereisindepraktijk.nl

 

www.seva-healing.nl

Top