Liefdesbrief en agenda 'Lichtend Inzicht', Den Bosch

kleuren bloem4Liefdesbrief en agenda van 'Lichtend Inzicht' in Den Bosch.

 

 

Hallo lieve mensen

Wat gaat de tijd toch snel. De zomer is overgegaan in een mooie nazomer en het is al weer 5 maanden geleden dat Jos is overleden. Het is als de dag van gisteren. Het gemis wordt steeds duidelijker. Wilhelmien vertelt hierover in deze liefdesbrief. De beelden die zijn opgenomen tijdens de afscheidsbijeenkomsten in de serre worden in de serre vertoond ter nagedachtenis. Lees verder hoe en wanneer dit gaat plaats vinden. We zouden het fijn vinden als jullie daar bij zijn.

Monique zal in deze brief vertellen over nieuwe uitdagingen op haar pad en de reden waarom we een vervanger voor haar nodig hebben, lees hier meer over in deze brief. Verder is er veel inspiratie te delen, willen we een gedicht 'voordragen' én jullie op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Kortom een bomvolle brief dit keer.


Verderop in deze liefdesbrief vind je de inmiddels vertrouwde agenda vol met mogelijkheden om je bewuste aanwezigheid te ervaren in allerlei vormen. De bijeenkomsten zijn tot nu toe met veel enthousiasme ontvangen. We kunnen wel zeggen dat dit concept een succes is. Eerst bedoeld als een mogelijkheid de ontstane leegte van weggevallen Satsangs even te vullen en in contact met elkaar te blijven, blijkt het nu een waardevolle gelegenheid te bieden om verder te ontwikkelen. Niet alleen voor jullie, ook voor ons. Dus we gaan nog even door met het creëren van momenten van liefde, licht en aanwezigheid. Via Facebook en onze website kun je onze agenda ook terugvinden (let op, bijwerken van deze pagina's vraagt wat meer tijd). We hopen je te zien op één of meer van deze gelegenheden. Tot gauw.

Liefs Wilhelmien en Monique 

 

Wilhelmien
 

In het verwerkingsproces na het overlijden van Jos en de turbulentie van alles wat daar mee samen hangt, is er nieuw leven; een leven dat leeft, nog dieper vanuit de kern dan daarvoor.

Met grote dankbaarheid dat ik bijna 16 jaar met hem heb mogen samenleven en onze geestelijke- en levenservaringen samen gesmolten zijn waardoor de basis van het echte bestaan sterker is geworden.

De onzichtbare verbindingen voelbaar aanwezig.
            Lieve lieve lieverd

            Voel mij kus mij
           Je wordt gevoeld 
           je wordt gedragen
Je mag huilen het is om te huilen
           Je wordt geheeld
het is om geheeld te worden
het is heel je bent heel je bent vrij
je bent geluk je bent liefde
je bent een wonder je wordt bewonderd

              het is alles in een
een diep weten een diep weten
er is geen afscheiding er is geen verhaal
             er is wind
             er is geluid
             er is alles alles is los
             niets is vast alles stroomt
je bent thuis je bent je eigen huis
              overal is het veilig. 


Geschreven 10-08-2018 Wilhelmien

 

Monique
 

Voor mij is er de laatste jaren zoveel veranderd, dat het haast niet te beschrijven is en dat doe ik dan ook niet. Belangrijkste is dat mijn weg richting licht, inzicht en liefde de belangrijkste leidraad is geworden in alles wat ik doe. Zo heb ik voor lichtend inzicht met hart en ziel mijn tijd en talenten ingezet. In de praktijk voor psychotherapie en zingeving, maar ook in organisatie voor retraites, trainingen, cursussen en meer. 

Duidelijk mag zijn dat er bij lichtend inzicht sinds de sluiting van de praktijk en het overlijden van Jos veel minder werk voor mij ligt. Maar dat licht wil zich wel verspreiden, de liefde stopt niet en de inzichten moeten worden door gegeven. Ik ben verder gegaan op mijn pad en zal de ervaringen, kennis en inzichten mee gaan nemen in werkzaamheden elders (een fulltime baan gecombineerd met een opleiding, met daarnaast mijn eigen praktijk en les geven in HBO vervolgonderwijs).

Dat betekent dat Wilhelmien mij gaat missen in de praktische zaken. Ik zal daar waar kan ondersteuning blijven bieden. Maar ik richt me vooral op de aanwezigheid en het contact met Wilhelmien zelf. Daarom heb ik een vraag aan jullie. Heb jij zin en tijd om mijn werkzaamheden over te nemen? Ken je iemand, of heb je zelf interesse in een vrijwilligersbaantje bij lichtend inzicht? Ik deed dit het laatste jaar vrijwillig en er is ook geen financiële mogelijkheid je te vergoeden voor werkzaamheden. Maar daar staat tegenover dat je een schat aan inzicht, licht en liefde zal ontvangen. Wat vragen we van jou? Kennis en inzicht in social media, computer en software (word en Excel), je makkelijk kunnen uitdrukken in de Nederlandse taal en makkelijk kunnen schrijven, handig in organisatie en planning, inzicht in financiën én het belangrijkste een diepe verbondenheid met het gedachtegoed van lichtend inzicht. Mocht je interesse hebben, stuur dan een mail met motivatie en ervaringen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Oh, ik ben niet helemaal weg hoor. Jullie zullen best nog eens van me horen via deze liefdesbrief of via andere kanalen. Dikke kus en tot ziens.

Liefs Monique

 

 

Een boek ter inspiratie
 

Terug naar huis, een weg van her-inneren

Terug naar huis, een weg van her-inneren door Catharina. Verschijnt begin oktober 2018. Na de zelfgekozen dood van Eline gaat haar moeder op zoek naar de zin en betekenis van het diepe leed dat zij ervaren heeft bij haar dochter, waarbij zij tot meer inzicht komt m.b.t. autisme, de hulpverlening en zelfdoding.

https://www.droomvalleiuitgeverij.nl/product/terug-naar-huis-een-weg-van-her-inneren/

Dit boek brengen we graag onder de aandacht, omdat Jos en Wilhelmien heel dicht bij het proces hebben gestaan van de schrijfster en haar dochter. Het is een boek wat niet alleen tot inzicht leidt, maar zeker de moed laat zien die nodig is om bij het inzicht te blijven. Een aanrader voor iedereen die zich vertwijfelt afvraagt of leven vanuit licht en inzicht in dit aardse duale leven mogelijk is.

 

Gedicht van Muhyiddin Ibn 'Arabi

 

Gedicht van Muhyiddin Ibn ‘Arabi
Zijn volledige naam is:
Abū ʿAbd Allāh Muḥammad ibn ʿAlī ibn Muḥammad ibnʿArabī al-Ḥātimī aṭ-Ṭāʾī
Geboren in Zuidoost Spanje op 26 July 1165 en overleden op 16 November 1240


The Theophany of Perfection


Listen, O dearly beloved!
I am the reality of the world, the centre of the circumference,
I am the parts and the whole.
I am the will established between Heaven and Earth,
I have created perception in you only in order to be the object of My Perception.
If then you perceive Me, you perceive yourself.
But you cannot perceive Me through yourself.
It is through My Eyes that you see Me and see yourself,
Through your eyes you cannot see Me.

Dearly beloved!
I have called you so often and you have not heard Me.
I have shown Myself to you so often and you have not seen Me.
I have made Myself fragrance so often, and you have not smelled Me,
Savorous food, and you have not tasted Me.
Why can you not reach Me through the object you touch,
Or breathe Me through sweet perfumes?
Why do you not see Me? Why do you not hear Me?
Why? Why? Why?


For you My delights surpass all other delights,
And the pleasure I procure you surpasses all d pleasures.
For you I am preferable to all other good things,
I am Beauty, I am Grace.
Love Me, love Me alone.
Love yourself in Me, in Me alone.
Attach yourself to Me,
No one is more inward than I.
Others love you for their own sakes,
I love you for yourself.
And you, 
you flee from Me.


Dearly beloved!
You cannot treat Me fairly,
For if you approach Me,
It is because I have approached you.
I am nearer to you than yourself,
Than your soul, than your breath.
Who among creatures
Would treat you as I do?
I am jealous of you, over you,
I want you to belong to no other,
Not even to yourself.
Be Mine, be for Me as you are in Me,
Though you are not even aware of it.

Dearly beloved!
Let us go toward Union.
And if we find the road
That leads to separation,
We will destroy separation.
Let us go hand in hand.
Let us enter the presence of Truth.
Let It be our judge
And imprint Its seal upon our union
For ever.

 

Ter herinnering cursus Akasha kronieken, start morgen 21 september
 

Morgen op vrijdag 21 september start de cursus al!!!!

Wil jij zelf ook leren contact maken met de Akasha Kronieken? Dit najaar geeft Joyce samen met Wilhelmien een cursus in de serre van lichtend inzicht! En zij hebben er zin in! Want de Akasha Kronieken helpen je om jouw unieke plek in deze wereld in te nemen en deze te bekrachtigen. Het is een lichtveld waarin alle informatie over alle zielen is opgeslagen, ook over jou. De Akasha Kronieken verstrekken je gedoseerd en op een hele liefdevolle en integere manier informatie over: je talenten, relaties, gedachten- en gedragspatronen, ziekten, kindertijd, voorouderlijke lijnen, andere levens, etc. En bovendien ondersteunen ze je energetisch met transformatie. Het doel is dat jij met meer begrip en liefde gaat genieten van je eigen levensreis. En dat je je talenten volledig ontvouwt, ten bate van jezelf en de wereld om je heen. Wil je leren om zelf de Akasha Kronieken te openen? Schrijf je in voor deze cursus! Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het is verstandig van te voren even te kijken of de cursus bij je past. Dat kan bv. door naar een groepsreading vanuit de Akasha Kronieken te komen (10 euro) of een individuele Akasha reading aan te vragen (60 euro). Groepsreadingen zijn o.a. op donderdagavond 6 september om 20:00 uur bij Lichtend Inzicht in Den Bosch en op donderdagavond 13 september om 20:00 uur bij de Praktijk voor Heling & Helderheid in Drunen. 

Cursusdata: 5 vrijdagmiddagen van 14:00 tot ongeveer 17:00 uur bij Lichtend Inzicht
vrijdag 21 september
vrijdag 5 oktober
vrijdag 26 oktober
vrijdag 9 november
vrijdag 23 november

Kosten: 245 euro, incl. BTW voor particuieren, excl. BTW met zakelijke rekening.

Lees ook de aanvullende informatie en de voorwaarden van de cursus via www.HelingEnHelderheid.nl 
Voor inschrijving en meer informatie benader je het beste Joyce rechtstreeks: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

 

Ter herinnering seminar Frans Langekamp dit weekend 

22 en 23 september Frans Langekamp:
Tweedaags seminar over Liefde, Geluk, Wijsheid en de Zin van het Bestaan.

Weekend Seminar met Frans Langenkamp

Dag 1, 22 september: Hoe we gelukkig liefdevol en wijs kunnen worden.
Dag 2, 23 september: Hoe dit uitwerkt op onze persoonlijke relaties: Zij houden op problematisch te zijn.

Waar ervaren we Geluk? In onszelf.
Waar ervaren we Liefde? In onszelf.
Waar ontwikkelen we Wijsheid? In onszelf.
Waar vinden we de Zin van ons bestaan? In onszelf.

Door onszelf, door ons bewustzijn te ontwikkelen worden we ‘van zelf’ gelukkig, liefdevol en wijs, en we ervaren dat het leven absoluut zinvol is! 

Hoe we deze ontspannen en natuurlijke toestand van bewustzijn kunnen bereiken, leg ik uitvoerig en met absolute helderheid uit tijdens dit seminar!

Tijdens deze dagen leer je hoe je je eigen liefhebber, je eigen coach, je eigen spirituele leraar en je eigen Goddelijke instantie kunt worden! 

Je kan een enkele dag komen of twee dagen. Elke dag is anders en twee dagen zullen voor nog meer bewustwording en verdieping zorgen. Dag 1 gaat over hoe je zelf gelukkig kan worden en Dag 2 gaat over hoe je dat geluk in de relatie kan ervaren. Het is aan te raden beide dagen te komen.

Voor Frans geldt: Niet goed, geld terug! Dus wat ons betreft heb je niets te verliezen. Klinkt goed.


Zaterdag 22 en zondag 23 september 10.00 – 17.00 uur. Welkom vanaf 9:30 uur.
Entree: 60 euro per losse dag, of 110 euro voor twee dagen, bij binnenkomst contact gepast betalen.
Neem wel je eigen lunch mee.

Aanmelden is noodzakelijk!! Geef duidelijk aan welke dag je wilt komen, of voor de twee dagen kiest en vermeld je volledige naam.

Meld je aan per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zo zien wij ook wie we kunnen verwachten.

 

Elke woensdagmorgen Wilhelmien: Meditatie en het ontstresste lijf

Het ontstressen van het lijf werkt helend. De eerste keer dat Wilhelmien dit gaf was zeer bijzonder verlopen en het blijkt dat er veel animo voor is. Dat betekent dat Wilhelmien hier mee door zal gaan. Vrijwel elke woensdagochtend is er meditatie en het ontstressen van het lichaam.

Wilhelmien zal je begeleiden via meditatie weer contact te maken met je natuurlijke staat van zijn. Via de ontspanning kan je lichaam ontstressen en kom je dichter bij je wezenlijke kern. Je zal ontdekken hoe je jezelf in de ellende kan houden en jezelf daar weer uit bevrijden. 

Data op woensdagochtend
26 september 10.00 – 12.00 uur. Welkom vanaf 9:30 uur.
3 oktober 10.00 – 12.00 uur. Welkom vanaf 9:30 uur.
10 oktober 10.00 – 12.00 uur. Welkom vanaf 9:30 uur.
17 oktober GEEN bijeenkomst
24 oktober 10.00 – 12.00 uur. Welkom vanaf 9:30 uur.
31 oktober 10.00 – 12.00 uur. Welkom vanaf 9:30 uur.
en vrijwel elke woensdag in november, hou onze agenda in de gaten.

Entree: 10 euro bij binnenkomst contact gepast betalen.
Aanmelden is niet nodig.

 

Elke woensdagavond Satsang met Wilhelmien

Satsang is een vorm van samenzijn in waarheid. Iedereen die dit heeft meegemaakt samen met Jos en Wilhelmien weet wat daarmee bedoelt wordt. Wilhelmien gaat weer beginnen met Satsangbijeenkomsten. Zij zal daar op haar eigen wijze vorm aan geven. Satsang zoals het was, zal het niet meer zijn. Maar wanneer je weet wat Satsang in de diepe waarheid inhoudt zal je beseffen dat er ook geen ideeën, verwachtingen of patronen en vormen bij horen. Satsang in de pure 'vorm' is overal te ervaren. Voor Wilhelmien betekent het dat zij een ieder wil laten zien hoe belangrijk het is om de Satsang in jezelf te vinden en in het dagelijkse leven toe te passen. De waarheid van wie je bent te ervaren en in te zetten in het dagelijkse leven. Dat alleen al roept veel vragen op. Laat je verrassen door hoe Wilhelmien dit vanuit een diepe bron van rust beantwoord. 

Data op woensdagavonden
26 september 20.00 – 22.00 uur. Welkom vanaf 19:30 uur.
3 oktober 20.00 – 22.00 uur. Welkom vanaf 19:30 uur.
10 oktober 20.00 – 22.00 uur. Welkom vanaf 19:30 uur.
17 oktober GEEN bijeenkomst
24 oktober 20.00 – 22.00 uur. Welkom vanaf 19:30 uur.
31 oktober 20.00 – 22.00 uur. Welkom vanaf 19:30 uur.
en vrijwel elke woensdag in november, hou onze agenda in de gaten.


Entree: 10 euro bij binnenkomst contact gepast betalen.
Aanmelden is niet nodig.

 

maandelijks vrijdagavond Mantra's zingen met Dennis, Pieter, Hans en Astrid

Absoluut een van onze top-bijeenkomsten. Iedereen vindt het heerlijk om te zingen, te hummen, of in stilte mee te deinen op Mantra's. Daarom maandelijks een bijeenkomst om samen mantras te zingen.

Mantra's zingen brengt je in de diepere lagen van je bewustzijn waarin alles wat geheeld moet worden ook geheeld kan worden. En als er niets te helen valt is het vooral ook heel fijn om je diepere bewustzijn bewust te worden via het zingen van mantra's. Daarvoor hoef je niet "mooi" te zingen, maar het openen van je keel en het voortbrengen van klank resoneert in de stilte van je ziel.


Vrijdagavond 26 oktober 20:00 - 22:00 uur. Welkom vanaf 19:30 uur.
Vrijdagavond 30 november 20:00 - 22:00 uur. Welkom vanaf 19:30 uur.

Entree: 10 euro bij binnenkomst contant gepast betalen.
Aanmelden is niet nodig.

 

30 september zondag Carine Boelens: Helende mozaïek:
 

Heb jij altijd al willen leren mozaieken? Nu is je kans dit op wel heel speciale manier te leren! En als je het al kunt, zijn er legio manieren om jouw kunstzinnige Zijn op een liefdevolle manier te uiten! Samen creëren, samen één tuin NOG mooier maken? Dat kan op 29 september in de tuin van Lichtend Inzicht!

Samen Zijn, samenzijn en samen creëren! Onder leiding van Carine krijg je duidelijk wat je wil maken, hoe jij jouw ZIJN kan uiten in de mozaiek. Wilhelmien zal met haar creatieve talent ook daar begeleiden waar nodig. We gaan aan de slag met materialen die aanwezig zijn in de tuin en je krijgt alle ruimte om jouw proces te gaan. Je zal zien dat jouw aanwezigheid en bewustzijn ook via creativiteit tot uiting zal komen.

Zondag 30 september 9:00 - 16:30 uur. Welkom vanaf 9:00 uur, we starten met koffie en thee en meditatie.
Entree: 25 euro, bij binnenkomst contant gepast betalen.
Graag eigen lunch meebrengen, koffie en thee is gratis.

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 

13 oktober opstellingen met Tineke Maas
 

Een hele dag met Tineke Maas familieopstellingen meemaken is misschien wel de beste investering die je kan doen om meer inzicht te krijgen in jouw leven en tot persoonlijke bewustwording te komen. Dit wil je absoluut niet missen. Zowel Wilhelmien als Monique hebben de kracht van de opstellingen van Tineke ervaren. Of je nu zelf een opstelling laat doen of je bent aanwezig als representant, hoe dan ook je komt tot diepe inzichten. Je kan een vraag over werk, relatie, kinderen, geld, loopbaan, ziekte, verlangens of wat ook inbrengen waar je helderheid in wil krijgen. 

Deze dag staat in het teken van de kracht van familieopstellingen. Je kan een eigen opstelling aanvragen of als representant aanwezig zijn en meedoen. Beiden dragen enorm bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Geef aan wat je wensen zijn bij aanmelding.

Wie in harmonie is, heeft vervulling gevonden. Het leven is sowieso in harmonie. Maar het Ik is vaak niet in harmonie. Het Ik voegt zich langzaam naar de bewegingen van het leven en komt daardoor in harmonie
(Bert Hellinger)


Data: Zaterdag 13 Oktober, maar ook op 17 November en 8 December
Tijd: 10:00 - 16:00 uur. 
Welkom vanaf 9:30 uur.

Eigen opstelling : €75,-
Entree Representant : €20,-
(Graag contant betalen bij binnenkomst)

Aanmelden:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(06 30678389)
 
Voor koffie en thee wordt gezorgd.
Neem wel zelf je lunch mee.

 

 

21 oktober heartful yoga met Ilse Jansen
 

Hearthfulness

Wil jij dit ervaren? 

  • Rust in je hoofd
  • Niet moeten, maar eigen keuzes maken.
  • Gewoon zijn wie je bent.
  • Lief zijn voor jezelf.
  • Meer in contact zijn met je gevoel.
  • Lekker ontspannen en lachen (boos worden of huilen, ook goed!)

Hearthfulness is enerzijds een heropfrissing van mindfull aanwezig zijn in het hier en nu en anderzijds een verdiepende energie van hart-energie en hart-meditaties. Mildheid vanuit een open hart - middels jezelf en anderen - staan centraal. Essentieel voor deze hart-energie is dat deze stromend en dynamisch is. Daarom worden zittende meditaties afgewisseld met beweging en lichaamswerk (streching, dans, beweging). 

Het hart van onszelf, onze wezenskern, ligt diep verborgen onder de lagen van het ego. Met onze maskers tonen we aan de buitenwereld niet onze echte ik. Veel eigenschappen van onszelf hebben we verborgen gehouden voor onszelf en voor de ander. In deze workshop is het dan ook geen probleem als we tegen schaduwkanten van onszelf te lopen, omdat deze ten diepste deel uitmaken van wie we in wezen zijn. 

Alleen zo komen we meer tot onszelf en dat wat werkelijk in ons hart zit en wat we in wezen zijn: onvoorwaardelijke liefde & blijdschap!

Deze workshop nodigt je uit om jouw stralende zelf te zijn in alle facetten.  Voel je welkom!

Het wordt een heerlijke workshop van 2 uur waarbij je ontspannen de deur uit gaat en weer helemaal terechtkomt bij jezelf. #themeproject

Meer informatie: www.themeproject.nl 

Data: zondag 21 oktober, maar ook op 25 november en 16 december van 10.00 tot 12.00 uur. 
Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kosten: 15 euro per keer. Graag contant meenemen. 
Benodigdheden: Makkelijk zittende kleding waarin je je fijn voelt. Als je een yogamatje of meditatiekussen hebt, graag meenemen. 

 

27 & 28 oktober Light Up Weekend met Healing Paul
 

Op zaterdag en zondag is er een Light Up Weekend met een healing van Paul, een meditatie van Wilhelmien Kluijtmans en een bijdrage van Lilan Ferru.

Het Light Up Weekend wordt georganiseerd door Lilian Ferru en de serre van lichtend inzicht wordt gebruikt als ruimte. Daarom voor aanmelding je mail graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Volledige informatie van dit weekend is te vinden op de site van Paul en Lilian 
http://jijbenteenwonder.nl/index.php/agenda/43-light-up-weekend-den-bosch-1-2-september

Na zijn Bijna Dood Ervaring heeft Paul contact met Lichtwezen uit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. ‘Een met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Iedereen heeft recht op een volmaakt gelukkig leven. 
 

De healing vindt plaats in groepsverband. Elke healing is anders. Wat je ook meemaakt, het is volkomen veilig en liefdevol. 
 

Zaterdag 27 oktober. Een middag met een meditatie van Wilhelmien Kluijtmans, de healing van Paul en een bijdrage van Lilian Ferru. Zaal open 13:00. Aanvang 13:30 uur, tot ongeveer 16:00 uur, (kan uitlopen). Vergoeding 30 euro.

Zondag 28 oktober: Healing van Paul & Lilian. Zaal open vanaf 10:30 uur. Aanvang om 11:00 tot ongeveer 13:00 uur. Vergoeding 25 euro.

Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem warme sokken mee. 
Reserveren, Lilian: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Zet vast in je agenda:
Op zaterdag 22 en zondag 23 december zijn Paul en Lilian weer bij lichtend inzicht.

 

14 november woensdagavond Ivan Otten: Hoe je hart de regisseur is van je leven.
 

Neem de regie en leef volgens je hart het fijnste leven!

Ivan heeft deze zomer al een avond gegeven en iedereen was laaiend enthousiast. Ivan is een zeer inspirerende spreker. Dus echt een aanrader!!!!
 

Mensen komen naar zijn lezingen niet alleen omdat ze financiële problemen hebben. Hij begeleid je naar je innerlijke kracht om je leven anders aan te pakken. Behoefte aan doelgerichtheid en praktisch aanpakken? Dan is deze avond een avond die je zal aanstaan. Ivan is in staat om vanuit zijn hart en vanuit de pure aanwezigheid van liefde doortastend te zijn. Hij laat je zien hoe jij voor jouzelf richting kan geven aan dat wat je hart je ingeeft. Zijn bedrijf "Netto leven" staat niet alleen voor budgettering in financiële zaken, maar ook voor je leven te ontdoen van onnodige ballast en vrij de mogelijkheden van het leven te benutten.

Woensdagavond 14 november 20:00 - 22:00 uur. Welkom vanaf 19:30 uur.
Entree: 10, 15 of 20 euro bij binnenkomst contant gepast betalen. K
ies vanuit je inkomen, meer mag ook dat gaat naar de stichting Netto Leven. Voor deze avond je aanmelden bij; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 

 

21 november woensdagavond Rogier Roeters: Goochelen en bewustzijn
 

Wegens groot succes, nogmaals een avond goochelen met Rogier.

Rogier Roeters laat niet alleen met veel plezier zien hoe illusie werkt, maar ook hoe jouw illusies werken. Je krijgt praktische tips hoe je vanuit heldere aanwezigheid, met meer plezier in je leven komt. Via het leren van een eenvoudige goocheltruc leer je hoe meer helderheid kan ervaren.


Via het goochelen ga je ervaren hoe je bewustzijn werkt. Dat wordt ook uitgelegd. Je zal zien hoe je denkt te denken en hoe dat niet klopt. Je gaat zien hoe je ziet en hoe je het mis hebt. Je merkt dat je iets weet wat je helemaal niet weet. En je gaat snappen dat je helemaal niets snapt. En toch ga je beseffen hoe je beseft.

Datum: Woensdagavond 21 november 
Tijd: vanaf 19.30 inloop, we beginnen stipt om 20.00 uur t/m 22.00 uur
Aanmelden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Beperkt aantal plaatsen.
Kosten : 10 euro, contant gepast betalen bij binnenkomst

 

10 december uitnodiging voor nagedachtenis aan Jos
 

Jos overleed op 29 april 2018 op de leeftijd van 78 jaar. Dit herdenken we op een bijzondere wijze.

In de week na zijn overlijden werden er bij lichtend inzicht een drietal afscheidsbijeenkomsten georganiseerd. Jos lag opgebaard in de serre en de aanwezigen schaarden zich om hem heen. Elke dienst werd druk bezocht en elke dienst was een unieke, intieme en bijzondere ervaring van dankbaarheid, liefde, licht, vreugde, verdriet en diepe inzichten. Elke dienst was een monument op zich. Een eerbetoon aan een man die voor zovelen betekenis had gegeven. Betekenis in wie zij zijn, waarom zij zijn en waartoe zij zijn. 

Tijdens deze bijeenkomsten zijn er opnames gemaakt. Deze opnames zijn unieke documenten die op een bijzondere wijze zichtbaar maken wat Jos heeft betekend voor zoveel mensen. Maar nog meer, hoe waardevol het is om in volledig bewustzijn aanwezig te zijn en jezelf en de ander tot in de kern te zien.

Deze documenten zullen niet in openbaarheid via kanalen als youtube worden gedeeld. Daar zijn de bijeenkomsten te kwetsbaar en kostbaar voor. Maar we willen ze toch graag aan jullie laten zien. We denken dat het zien van deze opnames kan bijdragen aan meer inzicht en bewustwording. Daarom zullen we meerdere keren bijeenkomsten organiseren waarop de opnames worden vertoond.

Op 10 december is de eerste mogelijkheid om de opnames van de drie verschillende afscheidsbijeenkomsten bij lichtend inzicht terug te zien. je mag ze alle drie komen bezoeken of een enkele. In 2019 van januari tot en met april zullen we nog een paar bijeenkomsten organiseren. Houdt daarvoor onze agenda in de gaten. 

Datum: 10 december 2018
Tijdstippen

  • 10:00 - 12:30 opname van de woensdagochtend bijeenkomst van 2 mei
  • 14:00 - 16:30 opname van de woensdagavond bijeenkomst van 2 mei
  • 19:30 - 22:00 opname van de vrijdagavond bijeenkomst van 4 mei

Welkom een half uur voor aanvang, let op we beginnen stipt op tijd

Entree: graag een donatie voor lichtend inzicht om de boodschap te kunnen blijven uitdragen. Het voelt ongepast om een bedrag te vragen voor deze bijeenkomst, maar het voelt ook ongemakkelijk om te moeten verzwijgen dat donaties meer dan welkom zijn, omdat lichtend inzicht financieel in zeer zwaar weer is beland. 

Er is geen koffie en thee tijdens deze bijeenkomsten. En een vriendelijk verzoek aan iedereen om na afloop de ruimte weer te verlaten en zo Wilhelmien de ruimte, stilte en rust te gunnen tussen de bijeenkomsten in. Dit zal een dag zijn die veel energie van haar  vraagt. Ondersteuning en support voor Wilhelmien is verzorgt. Jullie bijdrage in support is de rust die jullie haar geven.

Liefs Monique
 

 

24 december lichtfeest
 

Zet vast in je agenda.

Op maandag 24 december met kerstavond is er een lichtfeest bij lichtend inzicht. Al jaren een zeer druk bezochte avond en super gezellig. Maar dit jaar wel heel bijzonder met een speciale en vreugdevolle herdenking aan Jos.

Details over tijd, aanmelding en mee te nemen hapjes en drankjes komen in de volgende liefdesbrief.

Top