John of God reis van 22 september tot 2 oktober

john of godDe Casa de Dom Inatio is een plek waar Hemel en Aarde elkaar ontmoeten, ook in jezelf ….

 

 

De perfecte blauwdruk, het LICHT van de Bron, is in ieder van ons aanwezig. Het is niet iets wat we moeten bereiken maar het is reeds in ons : het is onze ware natuur die versluierd is door onze conditioneringen, onze beperkende overtuigingen, alle ego-patronen waardoor we zijn gaan geloven dat we enkel onze gedachten, onze emoties, ons lichaam zijn en dat we klein, niet goed genoeg en beperkt zijn!
Deze sluiers hebben ons doen vergeten wie we werkelijk zijn en ons lichamelijk, emotioneel, mentaal in verstoring en disbalans gebracht waardoor we ons zijn gaan identificeren met onze sluiers…

De helingen van John of God zijn voor mij hetzelfde licht en liefde van onze goddelijke essentie en er onstaat resonantie tussen beide velden waardoor de sluiers worden opgelicht :het kan een fysieke heling zijn of een psychisch-emotionele bevrijding . Zowiezo kom je steeds dichter bij je eigen Licht, je eigen Zelf.
De transformaties gebeuren meestal op een zachte, geleidelijke wijze als je je openstelt om het toe te laten. Er wordt van jou ook inbreng, bereidwilligheid en toewijding gevraagd.
Het is dus wel een co-creatie : zo beneden, zo boven !

“Dat waar jij naar verlangt, verlangt ook naar jou” 
Rumi

Als jij je geroepen voelt om naar John of God te gaan is er een verlangen in jou of een herinnering naar de waarheid die jij in essentie bent. 

Of dat verlangen nu getriggerd wordt door een fysieke klacht, hartzeer of een roep van je ziel …

Meer info op mijn website www.ayam1.com onder “spirituele reizen “

Blessings, Katty 

Top