Healing Paul 27 mei in Heerlen

universe planeetPaul is een van de nieuwe healers die in deze tijd de mens begeleidt in zijn proces van zelfgenezing tijdens de golf van transformatie van angst naar liefde.

 

Na zijn tweede ‘Bijna Dood Ervaring’ heeft Paul contact met Lichtwezens vanuit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Het is de eenheid die de helende herinnering van liefde terugbrengt. De balans wordt hersteld, oneindige vrede komt in je bewustzijn. Dit gebeurt op een meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen. Wie eenmaal is opgetild wil meestal nog een poosje vertoeven is dit veld.

Tijdens een healing is het mogelijk dat je derde oog begint te tintelen. Sommige mensen ervaren hitte rondom het hart waardoor oud zeer wordt opgelost. Soms komen emoties en tranen vrij. Je kunt het gevoel krijgen dat er een lichte druk ontstaat op je hoofd of dat je lichaam zachtjes trilt. Vaak is er een licht prikkend gevoel in je hersens. Ook kan het zijn dat je opeens dingen weet. Een ander keer is er een soort van stilte, een aangename leegte, dat voelt alsof je tegen de slaap aanzit. Het doel is om de verbinding met de Bron van Liefde te herinneren zodat het licht krachtiger in je bewustzijn kan stralen.

Vaak zie je pas achteraf wat de healing met je heeft gedaan en met hoeveel meer vreugde en zelfvertrouwen je in het leven staat. De impact is groter dan je denkt. Genezing vindt op vele lagen en niveaus plaats. Wat eenmaal aan pijn, angst, en verdriet is opgelost komt nooit meer terug. Lichamelijke genezing is niet het doel, als dat gebeurt is dat een extra cadeautje. Het is de geest die geneest, waardoor het lichaam vanzelf volgt.

De healing begint met een introductie van Lilian en eindigt met een vragenrondje. Elke ervaring is individueel. Wat je ook meemaakt, het is volkomen veilig en liefdevol.

Datum zondagochtend 27 mei
Locatie: Praktijk Like van Beurden, Unolaan 39, 6413 CT Heerlen (Noord).
Zaal open vanaf 10:30 uur. Aanvang om 11:00 tot ongeveer 13:00 uur.
Vergoeding 25 euro.
Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem warme sokken en een plaid mee.
Reserveren, Lilian: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten? Lilian Ferru heeft een aantal boeken over haar ervaringen met Paul geschreven:
‘Liefde kijkt naar Liefde’, ‘Een met de Bron’, en ook een korte roman: ‘Aanraking’.

Zie ook youtube kanaal: ‘Lilian Ferru Productions’.

 

Impressie Vlissingen

 

Top