Soulhealing 23 en 24 juni The Lighthouse in Vlissingen

tijdlijnThe Lighthouse is een energetische plek waar al een geruime periode de energie zich aan het centreren is, er wordt hier, in de Lighthouse, een portal gemaakt.

 

 

Een krachtige verbindingsplek tussen hemel en aarde, wat zichtbaar en voelbaar aan het gebeuren is, zodat de Entities en alle andere hulp uit de Lichtwereld makkelijker ingang kunnen vinden naar de verdichte energie hier op aarde. Deze plek is bedoelt om de verhoogde trilling van liefdesenergie door te laten stromen om de mensen die hier gaan komen op diepe lagen in hun Zijn aan te raken.

 Jij bent zo welkom! 

Deze middag zal Marieke in verbinding met de Entities of Light de liefde laten stromen. Paul zal zijn Galactische Vrienden uitnodigen. Ook Lilian Ferru is aanwezig.   

Meer informatie over Healing Paul  http://jijbenteenwonder.nl/

 

Paul is een verbindingskanaal naar andere dimensies en iedere aanwezige zal hier ook via hem in verbinding met zijn galactische vrienden healing ontvangen. Dit gaat zoveel verder dan we ons kunnen voorstellen. Paul is door zijn twee bijna dood ervaringen in verbinding met andere dimensies waar de liefdesvibratie zo krachtig is. Ieder wordt in zijn/haar wezenskern geraakt en gezien. 

Voel je de roep hierbij aanwezig te zijn? Dan ben jij klaar voor de volgende stap op jouw reis

De Soulhealing bijeenkomsten zijn ontstaan door mijn vele bezoeken aan de Casa de Dom Ignacio bij John of God ,  al zijn deze bijeenkomsten in Nederland uniek op zich. Alle goddelijke hulp is hier aanwezig, niet om hen te adoreren, de God buiten onszelf te plaatsen. Zij helpen ons juist de God in onszelf te ervaren. De grootsheid die jij bent! . Alle hulp en steun is aanwezig hiervoor. we zijn allen even waardevol!

Het is niet in woorden uit te drukken  hoe krachtig de liefde zijn werk doet wanneer we ons terug verbinden met onze goddelijke zelf. Dit ga je duidelijk voelen in de Lighthouse, waar wij tezamen aanwezig zullen zijn. Deze onvoorwaardelijke liefde is het  middel om diepe healing te activeren, wat doorwerkt in alle lagen van ons Zijn, met als doel in je volle lichtkracht te staan, te ZIJN wie jij werkelijk bent. Éen met de Bron!

Fysieke heling en  Emotionele heling vindt plaats wanneer we ons openen en kwetsbaar mogen zijn.  Het meest wat we kunnen doen is ons ware zelf te zijn. Dat betekent niet dat we perfect zijn , maar juist met alle imperfectie er mogen zijn... Op weg naar onvoorwaardelijke liefde , vooral naar ons zelf. Er wordt zoveel van ons gehouden door de helpers uit het licht.

Het is mogelijk dat je een spirituele operatie ontvangt. Voor diegenen die een spirituele operatie ontvangen of meteen in diep proces komen en hiervoor moeten liggen, is een deel in de ruimte met ligplekken en Kristalbedden gereserveerd.

Je kunt tevoren niet  reserveren voor een Kristalbed sessie, dit wordt geleid door de Entities.

Hier ben je welkom met Alles, je word met open armen ontvangen. Het is de onvoorwaardelijke liefde die heelt.

Kinderen zijn ook van harte welkom. Tot 12 jaar begeleid door een volwassene is het voor alle kinderen gratis toegang.

Op deze middag zijn beperkte plekken, vol is vol en wees er snel bij want deze bijeenkomsten zijn altijd heel snel uitverkocht.

Deelname 50,- euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene gratis.
Mocht de prijs lastig voor je zijn, neem dan contact met me op door een mail te sturen.

Enkele reacties

Eenmaal de healingsruimte binnen voelde ik dat tranen volop klaar waren om te stromen, ik kon nog net op tijd mijn lieve buurvrouw om een zakdoekje vragen;-)

Tranen, wellicht van herkenning, een gevoel van op bestemming zijn.  Een veilig gevoel.
 De ervaringen voelden vooral niet aan als “zwevend” maar heel aards en vooral verbonden. Op de terugweg naar huis kon ik enkel uitbrengen : "ik ben dankbaar, ik ben zo blij…" Veilig in mijn eigen lichaam, veilig onderweg naar huis…gewoon “veilig”in wie ik ben...Een warme liefdevolle dank aan Marieke en haar Lichtwerkers, Paul en zijn liefdevolle vrouw Lilian.

Wat een mooie middag was dit, ik voel me gevuld met liefde en herinner me weer wie ik werkelijk ben. Ik ben goed zoals ik ben! Wat fijn dat mijn onzekerheden verdwenen zijn.

Ik voelde dat er intens op me werd gewerkt. Precies de plekken in mijn lichaam waar ik verwondingen heb gehad en waar ik vaak nog last van heb, werden behandelt. En het werkt nog steeds door. Het voelt zacht in mij.

Met dank aan alle liefdevolle hulp die er voor ons alen is!

Mocht je nog een dringende vraag hebben,, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opgeven voor deze middag op 23 juni:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kosten €50,00, te betalen bij de ingang.

Op zondagochtend 24 juni is er uitsluitend een healing met Paul (vergoeding 25 euro).
Opgeven voor de zondagochtend: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over Healing Paul  http://jijbenteenwonder.nl/

Meer informatie over Marieke Meulenberg   http://www.dehelendereisindepraktijk.nl/workshops/

Draag bij voorkeur lichte of witte comfortabele kleren. In de gang kun je je schoenen uit doen. Neem een plaid en warme sokken mee. 

Top