Uitnodiging Soulhealing 6 januari 2018, Vlissingen

kristalwezens6 januari 2018 Soulhealing in The Lighthouse in Vlissingen.  Tijd: 14.00 -16.30  Toegang vanaf 13.30 uur.

 

 

Deze hele bijzondere middag is tevens de opening van de Lighthouse in Vlissingen.

Een stap naar een nieuwe fase in mijn leven.

The Lighthouse is een energetische plek waar al een geruime periode de energie zich aan het centreren is, er wordt hier, in de Lighthouse, een portal gemaakt. Een krachtige verbindingsplek tussen hemel en aarde, wat zichtbaar en voelbaar aan het gebeuren is, zodat de Entities en alle andere hulp uit de Lichtwereld makkelijker ingang kunnen vinden naar de verdichte energie hier op aarde. Deze plek is bedoelt om de verhoogde trilling van liefdesenergie door te laten stromen om de mensen die hier gaan komen op diepe lagen in hun Zijn aan te raken.

 Jij bent zo welkom! 

Voor deze opening van de Lighthosue is een speciale gast uitgenodigd:

 Healing Paul zal deze middag aanwezig zijn, samen met zijn lieve vrouw Lilian. 

 http://jijbenteenwonder.nl/index.php/healing-paul

Hij is een verbindingskanaal naar andere dimensies en iedere aanwezige zal hier healing ontvangen, zo ook zal de Lihghouse hierdoor verder ingewijd gaan worden. Diegenen die erbij zullen zijn zullen hier niet voor niets een aandeel in hebben. De energie werkt door ons allen heen. 

De Soulhealing bijeenkomsten zijn ontstaan door mijn vele bezoeken aan de Casa de Dom Ignacio bij John of God ,  al zijn deze bijeenkomsten in Nwederalnd uniek op zich. Alle goddelijke hulp is hier aanwezig, niet om hen te adoreren, de God buiten onszelf te plaatsen. Zij helpen ons juist de God in onszelf te ervaren. De grootsheid die jij bent! . Alle hulp en steun is aanwezig hiervoor. Waar ik me eerder nog klein hield en hen op de troon zette, me afhankelijk maakte van hen, ben ik nu aangekomen op het punt dat ik een volle JA zeg tegen mezelf. Dat draag ik graag uit aan ieder om me heen, want we zijn allen even waardevol!

Het is niet in woorden uit te drukken  hoe krachtig de liefde zijn werk doet wanneer we ons terug verbinden met onze goddelijke zelf. Dit ga je duidelijk voelen in de Lighthouse, waar wij tezamen aanwezig zullen zijn. Deze onvoorwaardelijke liefde is het  middel om zielsheling te activeren, wat doorwerkt in alle lagen van ons Zijn, met als doel in je volle lichtkracht te staan, te ZIJN wie jij werkelijk bent.

Fysieke heling en  Emotionele heling vindt plaats wanneer we ons openen en kwetsbaar mogen zijn.  Het meest wat we kunnen doen is ons ware zelf te zijn. Dat betekent niet dat we perfect zijn , maar juist met alle imperfectie er mogen zijn! Op weg naar onvoorwaardelijke liefde , vooral naar ons zelf. Er wordt zoveel van ons gehouden!

Het is mogelijk dat je een spirituele operatie ontvangt. Voor diegenen die een spirituele operatie ontvangen of meteen in diep proces komen en hiervoor moeten liggen, is een deel in de ruimte met ligplekken en Kristalbedden gereserveerd.

Hier ben je welkom met Alles, je word met open armen ontvangen. Het is de onvoorwaardelijke liefde die heelt.

Marieke

Kinderen zijn ook van harte welkom. Tot 12 jaar begeleid door een volwassene is het voor alle kinderen gratis toegang.

Op deze middag zijn beperkte plekken, vol is vol en wees er snel bij want deze bijeenkomsten zijn altijd heel snel uitverkocht.

Deelname 50,- euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene gratis.
Mocht de prijst lastig voor je zijn, neem dan contact met ons op door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanmelden:http://www.entitiesoflight.eu/uitnodiging-soulhealing-6-januari-2018/

Voor een impressie healing Paul:

 

Bookmark and Share
Top