Kerst vier je samen in het Licht, een kerstviering met Benigna Consten

kleuren roosVerlichte natuur, een sfeervol gedekte tafel, brandende kaarsen, een knappende haard. Met kerstmis willen we niets liever dan heiligheid, warmte en gezelligheid.

 

 

 We hopen kerstmis in vrede te vieren met de mensen waar we van houden. Juist nu staan we er weer eens bij stil hoe belangrijk familie en vrienden zijn en hoe fijn het is om je verbonden te voelen.

Benigna Consten, bekend om haar vrouwenwerk en vele indrukwekkende vieringen, is volledig toegewijd aan de Bron van Liefde. “Vanuit Licht en Liefde leef ik doorheen alle schaduw, die alleen maar omarmt hoeft te worden. In mijn activiteiten neem ik je mee naar een wereld voorbij angst. Een wereld waarin de Lichttaal zijn werk doet. De taal van het hart’,  zegt ze.

Op 23 december is er een Kerstviering met Benigna in Brunssum, waar het licht wordt gevierd. In aanwezigheid van het heilige word je vanzelf blij. Als iemand met goddelijke ogen naar je kijkt, kan het niet anders dan dat jij je herinnert wie je bent. Christus is in ieder mens. Dit is een waarheid die we maar al te vaak vergeten. Tijdens deze viering ga je ervaren wat ware verbondenheid is.
Alles is heilig, dus jij ook. Het licht in ons is volkomen onbegrensd, het overstijgt elke beperking van tijd en ruimte. De wederkomst van de Zoon van God betekent niets anders dan het einde van de heerschappij van het ego en de genezing van onszelf. Stel je eens voor dat jij, net als Jezus, iedereen als een groot licht zou zien. Alles zou veranderen.

Kerst vier je samen in Licht, zodat de eenheid herinnerd en gevierd mag worden.  

WANNEER: 23 december 2017

WAAR: Cultureel centrum de Brikke Oave Brunssum

AANVANG: 19.30 TOT 21:00 UUR    Zaal open vanaf 19:00 uur                                     

TICKETVERKOOP: online www.brikkeoave.nl 

KOSTEN:kids vanaf 5 jaar t/m 12 jaar,  5 euro incl. 1 consumptie.   

 Volwassenen  10 euro incl. 1 consumptie

 

VERKOOPADRESSEN promenade BRUNSSUM
DAMESMODE ZAAK : PEPPINO en MC COMPANY 

Kijk voor het programma op www.benigna.nu

 

Het kerstprogramma zal afwisselend zijn met muziek, dans, voordrachten en een bijzonder kerstverhaal. Scouting Brunssum komt het Vredeslicht brengen dat in de vroege ochtend in Utrecht is opgehaald. Een speciale gast zal dit Licht in ontvangst nemen.
Het programma nodigt je tevens uit kennis te maken met de nieuwe betekenis van kerst.
Wat heb jij te maken met de geboorte van Jezus? Laat je verrassen want deze kerstviering kent de taal van het hart en zal je raken. Dit alles zal worden omkaderd met prachtige muziek van het zangkoor Jokola en een verrassende toespraak over LICHT en VREDE.

 

Kerstposter

    1502875360382

Bookmark and Share
Top