Verdiepings Satsang en Healing Retreat, Baarlo

 

kleuren hart5Tijdens het weekend van 29-30-sept en 1 oktober is er een Verdiepings Satsang en Healing Retreat met Jos Titulaer en Wilhelmien Kluijtmans in het Kasteel de Berckt in Baarlo, met ook de gelegenheid voor een healing van Paul.

 

 

Tot inzicht komen dat je licht bent en dat jij daarom zichtbaar mag zijn in wie je bent. Voor Jos en Wilhelmien is dit de essentie van het werk wat we doen bij Lichtend Inzicht. 

De essentie van leven is licht de essentie van de mens. Licht maakt zichtbaar. Iets helder kunnen inzien geeft inzicht. Hierdoor kunnen we zien wie we zijn. En als we kunnen zien wie we zijn, dan kunnen we ook werkelijk zijn wie we zijn. Je krijgt pas in de gaten wie je bent, als je gezien wordt. Hierdoor wordt de stilte die in ons woont weer voelbaar en komen we in contact met onze kern van licht en liefde.

Tijdens dit weekend bieden Jos Titulaer & Wilhelmien Kluijtmans ruimte waarin je dit kunt ervaren. Natuurlijk mogen de belemmerende patronen en emoties ook aan het licht komen. De ontmoeting van donker en licht is helend. Je komt steeds meer thuis bij jezelf. Jij bent welkom.

Stap uit de kermis van je denken en zie wat echt is. Met Jos en Wilhelmien loop je kans in helderheid te komen. Satsang betekent: ‘Samen zijn in waarheid’.

Satsang is een directe weg zonder specifieke technieken en methoden. Het enige wat van belang is dat je het verlangen en de bereidheid hebt om te zien wie je werkelijk bent. Jos & Wilhelmien begeleiden je tijdens de satsang met veel lichtheid en humor naar je ware zelf.

Dit weekend staat in het teken van satsangs, meditatie, Tai Chi, yoga, muziek, healing, en elkaar ontmoeten. Het programma is in de maak, maar voor een indruk:

 

Vrijdag 29 sept. van af 14.00 uur welkom 

Eerste satsang 16.00 uur t/m 18.00 uur.
18.30 diner, 20.00 satsang 22.00 uur.  

‘s Avonds muziek van Theo. Hij verzorgt door het hele weekend voor passende muziek.

  

Zaterdag ochtend

7 uur meditatie ( licht eraan wie er mee doen) yoga en of Thai Chi.
 Na het ontbijt is er van 10.00 uur t/m 12.00 satsang, 13.00 uur lunch.
 De activiteiten voor de middag zijn nog in voorbereiding. Laat je verrassen. 
 Om 18.30 is diner, met in de avond satsang met muziek.

  

Zondag morgen  

7 uur meditatie yoga en of Thai Chi.  

Na het ontbijt, 10.00 uur t/m 12.00 satsang. 

13.00 uur lunch 

Om 14:30 uur is er een healing van Paul.
(Deze healing is ook voor niet deelnemers toegankelijk).

 

Aanmelden: Verdiepings Satsang en Healing Retreat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onkosten voor dit weekend 175,- euro, betaling bij aankomst (er is geen pinautomaat). 

Locatie de Berckt in Baarloo. Zaal ‘de Verlichting.’ 

Laat bij je reservering weten of je ook bij de healing van Paul wil zijn.  

Bijdrage voor de healing van Paul, 25 euro 

Aanmelden healing Paul
Wil je alleen naar healing van Paul komen? 
Meld je dan aan bij Lilian: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Datum zondagmiddag: 1okt. 14.30 tot 16:00 uur 

Locatie: Kasteel de Berckt, De Berckt 1, 5991 PD Baarlo, zaal: ‘De Verlichting’

 

 

 

 

 

 

Bookmark and Share
Top