SPIRIOSA FESTIVAL 2017

spinozaVoor de vierde keer keert het rondreizende bewustwordingsfestival terug! Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus vindt het Spiriosa Festival 2017 op de Heikop in Brunssum plaats.  

VOOR WIE?

Een doorgewinterde festivalbezoeker met ervaring op het gebied van bewustwording en spiritualiteit, of juist helemaal niet? Het Spiriosa Festival is voor iedereen toegankelijk en biedt voor ieder wat wils. Het enige wat jij nodig hebt is een open mind en een vrije geest. 

Op het Spiriosa Festival zijn enkel en alleen deelnemers aanwezig die door Team Spiriosa met zorg zijn uitgekozen. Van yogi's tot voedingscoaches, van mediums tot voetreflexologen; deelnemers vanuit het hele land met allemaal een eigen visie en een eigen werkwijze. Eén ding hebben ze echter gemeen: ze zijn allemaal aanwezig op het festival om samen met jou een korte adempauze uit het dagelijks leven te creëren.

Van down to earth naar sky high: twee dagen voor ieder wat wils die op zoek is naar antwoorden en durft te vinden.  Ook dit jaar staat het laatste weekend in augustus weer in het teken van bewustwording, lekker eten en goede muziek tijdens Spiriosa Festival 2017: hét bewustwordingsfestival waarbij je een weekend lang alleen maar aan jezelf hoeft te denken. Het rondreizende circus trekt verder en strijkt dit jaar neer op de Heikop in Brunssum (Limburg), midden op de heide. Met bijna 100 workshops en lezingen, te gekke muziek, een happymarkt en leuke specials waaronder een huwelijksceremonie op zaterdagavond (inclusief knalfeest) wordt het weer een weekend dat je niet wilt missen. Alle info over het festival is te vinden op onze website, www.spiriosafestival.com.  
 
Bekijk ook de opnames die de redactie van degoednieuwskrant.nl vorig jaar heeft gemaakt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bookmark and Share
Top