Spirituele reis naar Glastonbury Avalon

avalon30 JULI  – ZATERDAG  tot en met  5 AUGUSTUS 2017

 

 

 

 trueYou.nu organiseert een spirituele reis naar Glastonbury.

Galstonbury is de plek waar vroeger Avalon was. Het  is de Hart-chakra van Europa en een enorme krachtplek, waar je automatisch geraakt zal worden en je Hart zich zal openen.

Je zult initiaties ontvangen en inzichten krijgen. En alles waar jij aan toe bent zal zich openbaren. We zullen bezig zijn met de balans tussen mannelijk en vrouwelijk. Met het accepteren en herinneren van je goddelijkheid en met het (her)activeren van de priesteres in jou. Je vrouwelijke kwaliteiten mogen zichtbaar worden in alle veiligheid. Je zult de Liefde voor jezelf (weer)  gaan ontdekken, waardoor je in je kracht komt te staan. En al jouw kwaliteiten die jou toebehoren mogen in je herinnering terug keren.

Het is een week van heling, oefeningen, meditaties, bekrachtigingen, voelen, delen, bijzondere plekken bezoeken en vooral ervaren.

Uitstapjes

We bezoeken de Abbey, waar we een prachtige oefening gaan doen. Hier ligt het graf van koning Arthur en Guinevere.

We bezoeken de Tor met het innerlijk Labyrinth en waar je een prachtige zonsopgang kunt zien en je een indruk krijgt van de mists of Avalon. (hier is een prachtige film van) Ook hier zullen we een prachtig ritueel doen.

Ook bezoeken we de tuinen van de Chalice well met het symbool van de vesica pisces. Dit is een heilig symbool en creëert het pad tussen de spirituele en de materiële wereld. Met in het midden de kosmische baarmoeder. Het portaal van licht, de schoot van de schepping.  Hier is de heilige graal begraven.                                             

Verder heeft Glastonbury een prachtige hoofdstraat met een zeer groot spiritueel gehalte met winkeltjes, stenen, sieraden, massage salons, lekkere eet-tentjes, en een groot aanbod aan allerlei workshops en behandelingen. Je bent vrij om deze naar behoeve te bezoeken.

Het programma

Start op de eerste avond en eindigt op de laaste avond met een mooie afsluiting, waarnaar we de volgende dag weer richting Amsterdam vliegen.

In de ochtend en avond is er steeds een programma en ’s middags ben je vrij om te doen waar je behoefte aan hebt. Eten doen we gezamenlijk en na het avond-programma is er de mogelijkheid om gezellig samen te zijn onder genot van een hapje en een drankje.

Accommodatie

De accommodatie bestaat uit 2 persoons kamers met een gedeelde badkamer. Er is een mooie zaal waar we de meditaties en oefeningen doen. En er is een prachtige tuin waar we bij goed weer de oefeningen en meditaties buiten zullen doen.

Kosten

De kosten voor deze prachtige helende reis bedragen 775 euro. Dit is inclusief de transfer van en naar de luchthaven in Bristol, overnachtingen, workshop, cursusmateriaal, uitstapjes en entrees.

Het is mogelijk om in termijnen te betalen

Aanmelden

Heb je interesse in deze prachtige spirituele vakantie in Glastonbury meld je dan aan bij Brigitte  06-14555002 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.trueyou.nu

Aarzel niet en gun jezelf dit kado van Avalon. Ik heet je van harte welkom en verheug me jou te mogen ontmoeten in het Hart van europa.

Warme groet, Brigitte

Top