Sharon Stone on second chances

universum holografischBold, sensual and talented, Oscar- and Golden Globe-nominee Sharon Stone was one of the most talked-about actresses of the '90s, making a powerful impression in such films as "Total Recall," "Basic Instinct" and "Casino." But a brain hemorrhage in 2001 nearly killed her, and set back her career.

Lees meer...

Oprah Winfrey Receives Cecil B. de Mille Award at the Golden Globes

 

licht33Prachtige speech van Oprah, laten we allemaal onze waarheid spreken vanuit het licht van ons hart.

Lees meer...

Golden Globes volledig in teken van #MeToo

ogen6Televisie- en filmsterren hebben massaal gehoor gegeven aan de oproep om zich in het zwart te kleden voor de uitreiking van de Golden Globes. Op die manier willen ze protesteren tegen seksuele agressie, nu de Weinstein-affaire Hollywood in de ban houdt.

Lees meer...

Poetin verklaart Rusland GMO-vrij..!!

kleuren bloemen2En ja, dan zijn de media in de VS stil.. Als president Poetin een GMO-vrij-verklaring afgeeft voor alle voedselgewassen en -zaden die in Rusland worden geproduceerd. Waarom zou dat geen nieuws zijn, vragen we ons af.. Ook in Nederland, we zeggen het maar weer voor de zoveelste keer, is dit nieuws kennelijk ‘geen nieuws’.. Ook niet wanneer Poetin in dezelfde verklaring zegt dat Rusland een topproducent dient te worden van biologisch voedsel..!

Lees meer...

Kersttoespraak 2017

wereld5Vanuit De Eikenhorst houdt Koning Willem-Alexander zijn kersttoespraak.

Lees meer...

Indrukwekkende nieuwsbrief van Judith Knip

kerstkaarsenHet is december en dan kijk ik graag in de achteruitkijkspiegel. Wat hebben we meegemaakt het afgelopen jaar, wat heeft me geraakt? Eigenlijk was er iedere dag wel iets, maar drie zaken wil ik graag met jullie delen:

Lees meer...

The World Is (Still) Better Than You Think

hart4Let’s dive in…

Lees meer...

Opzienbarend nieuws omtrent DNA

dna2U staat op het punt een van de meest vernieuwende en fascinerende samenvattingen te lezen over recent DNA-onderzoek, dat ooit op het wereldwijde web is gezet. 

Lees meer...

Bitcoin schiet door de $10.000,-

verbondenheidBitcoin heeft om 29 november 2017 een nieuwe magische grens doorbroken.

Lees meer...

Timothy Alberino Exposes the Giants of Atlantis and Sardinia

godIs there a connection between Sardinia and Atlantis? What is the rite of incubation? Why are people in certain cults obsessed with drawing power from the bones of giants?

Lees meer...
Top