Lilian Ferru in gesprek met Joanne van Wijgerden, ‘Volg je eigen gekke weg’

et healingNa haar afstuderen aan de Universiteit in Wageningen bestaat Joanne ’s werkleven grotendeels uit haar passie voor multidimensionaliteit en hybridisatie. Dit gesprek gaat over ziekte en genezing, healing arts, het universum, ruimteschepen, lichtwezens, holografische velden, onze planetaire oorsprong, de bedoeling van het leven op aarde, de menselijke evolutie, het verhoogd bewustzijn.

Lees meer...

De meest inspirerende nieuwsberichten van 2017 op een rij

good news1De meest inspirerende nieuwsberichten van 2017 op een rij.

Lees meer...

Wat is het dat je ten diepste wenst, een verhaaltje... (nieuwsbrief)

vrouwWat is het dat wij mensen ten diepste wensen? Iedereen wil zich verbonden voelen en in liefde zijn. Daar ligt het geluk en eigenlijk hoef je niet ver te zoeken. Vrede is overal, ook met mensen die je nooit hebt ontmoet.  

Lees meer...

Dank je lieve aarde!

licht123Ach lieve aarde, mijn hart loopt over van al dat moois wat je me laat zien. Van de bloemen en de dieren, de rivieren die zacht kronkelend hun weg vinden door jouw glooiend huis. Al duurde het jaren voordat ik me heel voorzichtig bewust werd van mijn aanwezigheid en jouw welkom.

Lees meer...

Lilian Ferru in gesprek met Koos Janson. Schiet het al op met de wereld?

 

koos jansonLilian Ferru in gesprek met Koos Janson over ‘Een Cursus in Wonderen’. Wat is de wereld eigenlijk? Is het een dwaling, een symbool van angst? Is het leven een strafkamp of een leerschool?

 

Lees meer...

Thy Kingdom is Here

stairway to heaven2Beloved Father, Who dwells within the soul of my Being Whose name is I Am

Lees meer...

Een cadeautje aan jou, laten we vooral niet vergeten te lachen

cadeau1Lilian Ferru zet het voor je op een rijtje. Waar gaat het in dit leven om?

Lees meer...

Dissolving the Veil - Matt Kahn

eenheid2Dissolving the Veil - Matt Kahn

Lees meer...

Peter Winteraeken - De Hemel is de beslissing die ik moet nemen

peter winteraekenWillen we niet allemaal de Hemel op aarde ervaren? Niet alleen nu in de Adventstijd maar Altijd? Eén vraag blijft over: hoe dan?

Lees meer...

Het einde van de heersende elite staat in de sterren geschreven

sterren4De stand van planeten en sterren zijn van grote invloed op ons elektromagnetisch veld. Astrologie beïnvloedt de mensheid en stuurt grootse veranderingsprocessen aan. De planeten laten zien dat de energie vanaf eind 2017 enorm intensiveert. De veranderingsprocessen waarbij de heersende elite macht verliest, zullen een enorm sneeuwbaleffect veroorzaken.

Lees meer...
Top