Sevagram: Zorg met Bezieling

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

sevegramSevagram is een onderscheidende maatschappelijk betrokken zorgorganisatie, die merkbaar betere mensgerichte zorg biedt in de regio's Parkstad en Heuvelland.

 

 

2000 Medewerkers en 1100 vrijwilligers zijn, elke dag weer, betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgericht, aan het werk oftewel bieden 'Zorg met Bezieling'. Sevagram kent zestien zorgcentra, één geriatrisch revalidatiecentrum, drie hospices en één zorgboerderij. Ook biedt Sevagram mensgerichte zorg bij cliënten thuis aan, waardoor zij langer en met behulp van hun eigen netwerk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Daarnaast verhuurt Sevagram seniorenwoningen in de directe omgeving van haar zorgcentra.

Sevagram omarmt, als enige zorgorganisatie in Zuid-Limburg, het Planetree-concept. Planetree is een zorgvisie met een onderscheidende manier van denken, kijken, luisteren en doen, waarbij uitstekende zorg daadwerkelijk voorop staat. Mensgerichte zorg voor cliënten en hun familie, maar ook voor medewerkers en vrijwilligers én stakeholders. Planetree biedt Sevagram handvatten om de beste zorg te bieden. En zorgt er voor dat de zorg van vandaag morgen nóg beter is.

De redactie is geregeld bij familie op bezoek in een van de zorgcentra van Sevagram: de Holle Hof. Er is warme betrokkenheid, liefdevolle zorg, persoonlijke aandacht en voor vragen is altijd tijd. Teammanager zorg Marielle Geerlings stuurt, helpt, en organiseert waar nodig. De wensen van de bewoners en familie worden niet alleen serieus genomen, maar er wordt ook naar gehandeld.

Bezieling is iets dat je samen doet en dat kan alleen als de bewoners tevredenheid zijn. Er zijn vele activiteiten, kunst en kultuur, filmavonden, happy hour en er is een grote tuin die onlangs met een gewonnen prijs van 400 euro is opgefleurd met nieuwe planten. Bezieling ontstaat uit liefde voor de mens en met alle engelen, zoals Kim en Angela, die zoveel meer doen, is de Holle Hof een fijn verblijf voor als het niet anders kan.

Vanaf 14 maart zijn er open dagen op verschillende locaties.

Meer informatie: https://www.sevagram.nl/ 

 

Top