Aquapurica, een oplossing voor gezond drinkwater

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

water2Positief bedrijf Aquapurica heeft het beste bij elkaar gebracht met een topproduct om water op een natuurlijke manier te filteren. Overzichtelijk word uitgelegd wat schoon water is en hoe belangrijk het is om schoon water te drinken. De eigenaar is integer, bezield, en oprecht.  

 

 

 

 

https://aquapurica.nl/

 

In Nederland is over het algemeen een beeld dat de drinkwaterkwaliteit heel goed is. Dit beeld klopte nog in de jaren ’80 en daarvoor, maar de drinkwater kwaliteit is sindsdien erg veranderd. De milieuvervuiling die sinds de jaren ’50 is begonnen, begint steeds meer terug te komen in de diverse waterbronnen. De vervuiling van het water neemt dusdanig toe, dat er inmiddels enkele bronnen gesloten zijn, omdat het niet meer mogelijk was om dit water te zuiveren met de bestaande installaties. Hiernaast zien we dat er toleranties niveau’s voor allerlei stoffen worden aangehouden, wat in de praktijk betekent dat het water allerlei stoffen mag bevatten en toch schoon en zuiver genoemd wordt. Ook zijn er talloze stoffen die niet gemeten of gedetecteerd kunnen worden.

1) Water is zwaarder vervuild

 

Het drinkwater is inmiddels vele malen sterker vervuild dan vroeger. Dit is een direct gevolg van de toegenomen milieuvervuiling die gestart is in de jaren ’50. Het drinkwater filteren is inmiddels dan ook een hele voor de hand liggende keuze.Hier zijn een aantal stoffen die inmiddels in het drinkwater terecht zijn gekomen:

 • Geneesmiddelen
 • Röntgencontrastmiddelen
 • Drugs
 • Herbiciden en pesticiden
 • Chemicaliën
 • Olie en benzines

2) Drinkwater bevat geneesmiddelen

 

Steeds meer onderzoeken laten zien dat het drinkwater en de drinkwater bronnen medicijn resten bevatten. Doordat mensen deze middelen gebruiken, komen deze stoffen in de kringloop van het water terecht. Niet alle middelen worden überhaupt gemeten. En voor sommige zijn er tolerantie niveau’s die een bepaalde hoeveelheid toestaan.Dit gaat dan o.a. over:

 • Röntgen contrast middelen
 • Betablokkers
 • Cholesterolverlagende middelen
 • Antibiotica
 • Hormoonverstorende stoffen.

3) Veiliger

 

Met onze geavanceerde filtering zijn u en uw kinderen beter beschermt! U creëert veiliger drinkwater en bent niet langer afhankelijk van de kwaliteit die u geleverd wordt. Daarnaast kunt u nog steeds optimaal gebruikmaken van uw water, omdat er geen drukverlies optreedt. Met ons filter is uw water:

 • zuiver drinkwater
 • gefilterd van ongewenste stoffen
 • gezuiverd van zware metalen

4) Reduceert de opname van stoffen

 

Door al het water te filteren wat u gebruikt, zult u nergens in contact komen met ongewenste stoffen. Volgens experts, neemt het lichaam net zoveel stoffen op tijdens een douche van 20 minuten, als bij het drinken van 2 liter niet-gezuiverd water. Hetzelfde geld voor het water wat u gebruikt bij het tandenpoetsen. Door ook hier gezuiverd water te gebruiken, bent u overal beschermt en kunt u zorgeloos genieten van zuiver en vitaal water.

Over het Aquapurica product:

 

Aqua Purica is hét waterfilter met vitalisatie voor het hele huis.

Wij zijn de enigste in Nederland die een systeem aanbieden die het water zowel vitaliseert als filtert.

Wij zijn uniek omdat wij al het water in het huis behandelen en niet slechts het koude water in de keuken.

Wij verwijderen vrijwel alle schadelijke stoffen, zoals herbiciden, pesticiden en geneesmiddelen uit het water.

 

Bekijk ook:

 

https://aquapurica.nl/tros-radar-pesticiden-drinkwater/

https://aquapurica.nl/zorg-effecten-geneesmiddelen-op-waterkwaliteit/

https://aquapurica.nl/pesticiden-in-drinkwater/

 

 


Top