Positief bedrijf: Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Verena Linke

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

VerenaVerena Linke is natuurgeneeskundige, zij werkt onder ander met de Touch of Matrix en is gevestigd in Voerendaal. Via het Veld en het lichaamsbewustzijn ruimt zij oude belastingen op: www.centrum-energie.nl   Zeer aan te bevelen! Vergoeding via het ziekenfonds.

 

 

Ben jij klaar voor een leven vol vreugde en harmonie?

Van harte welkom op de website van mijn praktijk voor natuurgeneeskunde, Centrum Energie!

Wij mensen zijn energetische wezens en voor alles wat wij willen doen in ons leven hebben we energie nodig. Om over veel energie te beschikken, is het van belang een leven te leiden dat bij ons individuele en unieke wezen past.

Dat betekent dat wij op zoek moeten gaan naar onze eigen unieke eigenschappen en kwaliteiten, die in ons boordevol aanwezig zijn. Hoe meer wij deze tot leven brengen, hoe meer energie in de vorm van geluk, vreugde en liefde ons leven vult.

Mijn werk bestaat daarom uit transformatie op lichamelijk, emotioneel en spiritueel gebied. Op een eenvoudige manier worden mensen bevrijd van oude, overgenomen gedrags- en denkwijzen, om weer vrijheid te scheppen voor hun UNIEKE ZIJN.

Ik nodig je uit voor een reis naar je diepe ZELF, oude blokkades eindelijk los te laten en je open te stellen voor je eigen geluk.

www.centrum-energie.nl

 

17 jaar lang was ik werkzaam als fysiotherapeute in de reguliere gezondheidszorg. Sinds ruim 4 jaar heb ik samen met mijn man een praktijk voor natuurgeneeskunde aan huis. Dit bied mij veel meer vrijheid om er voor mensen te zijn die hun blokkades los willen laten op weg naar zichzelf. Ik heb altijd de drang gehad om mensen te helpen door de oorzaak aan te pakken en niet het gevolg. Ik ben daarvoor vele alternatieve en reguliere opleidingen gaan volgen om uiteindelijk te beseffen dat de beste therapeut ter wereld in ieder mens zelf zit...

Ik houd enorm van mensen en zie het licht in iedereen. Ik begrijp het handelen en de gedachtes. Mijn inlevingsvermogen en intuïtie maken een groot deel uit van wie ik ben en hoe ik werk. Ik ervaar mijzelf als healer. Healer in eerste instantie voor mijzelf. Open, nieuwsgierig en leerzaam. Ik ben bereid mijn blokkades op te sporen, moedig over mijn eigen drempel te gaan om innerlijk te groeien. Daar leef ik voor en ik vind het enorm spannend om andere mensen te mogen ondersteunen en begeleiden in dit proces.

Wij mensen zijn niet bang voor pijn en verdriet, dat ervaren we vaak al uitgebreid.
We zijn bang voor onze eigen goddelijkheid...

Top